Buna ziua! Sunt intr-o mare dificultate, maine am examen la contabilitatea institutiilor publice iar eu nu inteleg nimic#-o! Am fost la fiecare curs si seminar, dar tot nu se leaga nimic...As avea nevoie de informatii asupra formulei contabile si debitarea/creditarea conturilor(DE FIECARE DATA LE PUN PE HARTIE "TAMAN" INVERS).Va rog, ati putea sa-mi oferiti un pont?:(
Si daca nu se plateste deloc, tinand cont ca nu am surse de venit?Se prescrie in 5 ani?Ori ce se poate intampla, in afara faptului ca se va duce la impozitul pe locuinta,desi nu sunt proprietar?
Daca am o amenda de 300 de lei (nu aveam biletul compostat in troleu) si nu o platesc (pt ca doamna controlor nu m-a lasat sa conpostez biletul, consider ca a comis o ilegalitate, lipsirea de libertate a unei persoane, deoarece nu vroia sa ma lase nici sa compostez biletul si nici sa cobor) ce se poate intampla? Consider ca imi va veni, aceasta suma de plata, la impozitul pe imobil, dar deodata ce nu este pe numele meu este posibil? O alta intrebare este : achitarea acesteia in mai multe transe(rate anuale/lunzare) este posibila? Multumesc!