avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate cristina31kyky

Activitate cristina31kyky

Răspuns la discuția Contabilitate publica
Multumesc" Carmen01011958"! Zilele trecute am aflat ca am luat acest examen cu nota 8!
Buna ziua! Sunt intr-o mare dificultate, maine am examen la contabilitatea institutiilor publice iar eu nu inteleg nimic#-o! Am fost la fiecare curs si seminar, dar tot nu se leaga nimic...As avea nevoie de informatii asupra formulei contabile si debitarea/creditarea conturilor(DE FIECARE DATA LE PUN PE HARTIE "TAMAN" INVERS).Va rog, ati putea sa-mi oferiti un pont?:(
MULTUMESC !O SEARA BUNA!
Care este diferenta intre girant si fideiusor? Multumesc!
Răspuns la discuția Evitare plata amenda ratt/ratb
Si daca nu se plateste deloc, tinand cont ca nu am surse de venit?Se prescrie in 5 ani?Ori ce se poate intampla, in afara faptului ca se va duce la impozitul pe locuinta,desi nu sunt proprietar?
Răspuns la discuția consilier de probatiune
multumesc!
Răspuns la discuția Mostenire
contract de vanzare cumparare!
Buna ziua! Ce imi puteti spune despre consilierul de probatiune? Multumesc.
Răspuns la discuția Contencios administrativ
Multumesc frumos! Va urez o seara cat mai placuta!
Discuție amenda
Daca am o amenda de 300 de lei (nu aveam biletul compostat in troleu) si nu o platesc (pt ca doamna controlor nu m-a lasat sa conpostez biletul, consider ca a comis o ilegalitate, lipsirea de libertate a unei persoane, deoarece nu vroia sa ma lase nici sa compostez biletul si nici sa cobor) ce se poate intampla? Consider ca imi va veni, aceasta suma de plata, la impozitul pe imobil, dar deodata ce nu este pe numele meu este posibil? O alta intrebare este : achitarea acesteia in mai multe transe(rate anuale/lunzare) este posibila? Multumesc!