Am fost arestat in Germania unde am lucrat 8,5ani.Dupa transferarea in Penitenciar in Romania am primit de la cei din Germania un formular prin care ma anutau ca am dreptul la somaj 24 de luni ,formularul respectiv e pe UE si a-mi da acest drept.Eu acum am dreptul sa primesc somaj chiar daca sunt in Penitenciar in Romania?
Aveti dreptate dar toti merita o a doua sansa.Problema e ca gainarii si cei cu fapte de inselaciune scapa se duc afara si fac incontinuare prostii ,ei fiind cam intodeauna avantajati.Cred si sustin ca si cei care au cazut la greu chiar daca au pedepse mari merita o sansa.Nu sa facut nimic in acest sens de multi ani,conditiile sunt derizorii in P.N.T si legea 275 este o inventie a celor care ne conduc pentru a intra in EU.
Astazi au anuntat ca sa facut o propunere in parlament pentru amnistierea faptelor fara violenta cu pedepse pana in 6 ani.In cazul in care va fi aprobat acest proiect se fac redozari si pentru pedepsele mai mari?
O cunostinta a primit un plic de la o Banca din Bucuresti prin care era somata sa plateasca creditul luat de la Banca cca.300mil. Problema e ca atunci cand creditul a fost facut ,victima nu avea Acte acestea fiind in Bucuresti furate. Exista chiar si o cerere la evid.populatiei pentru eliberarea de acte noi.Cum oare poate sa dea o Banca credite asa mari in 5 zile de la data depunerii actelor?
Cum poate dovedi ca nu a luat ea banii? Se poate ajunge la inchisoare?
In cazul in care se ajunge si agresorul va trebui sa-mi plateasca daune morale exista vre-o modalitate de al obliga sa plateasca aceste daune,pentru ca banuiesc ca va invoca "motivul" ca nu are nici un venit