Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns de specialitate si anume: Daca esti surprins de un politist FARA centura si esti oprit-amendat, iar tu nu recunosti ca nu o purtai, (situatie in care NU esti filmat ci doar vazut de acesta) ce sanse ai la contestatie: Cuvantul tau impotriva cuvantului lui? As vrea sa ma lamureasca cineva.
Buna ziua. Am o intrebare si v-as multumi daca mi-ati putea raspunde.
Am fost lovita de o masina cu nr de Bulgaria,connducatorul neavand asigurare RCA. Individiul m-a lovit in spate si m-a impins cu botul masinii in masina din fata mea, deci dauna dubla. Am fost la politie, l-au amendat, intrebarea este eu cum imi pot recupera dauna si care este demersul, actele, si tot ce este nevoie?
Buna seara. Poate cineva face o lista a cartilor despre care crede ca au fost cele mai "aproape de adevar" de barem? sunt multe variante.. si as dori sa stiu. Ms anticipat :)
Buna ziua. Un contract scris de mana in ce conditii este valabil? trebuie martori? cum ar trebui sa sune acest contract in cazul in care am stabilit cu cealalta parte ca imi da o anumita suma pentru fiecare produs vandut ?
De exemplu, pot solicita o expertiza, sa vad cat ar fi costat apartamentul fara acele imbunatatiri si sa ii dau doar diferenta? Am inteles ca ele se evalueaza in raport cu apartamentul si nu individual.