avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate Amalia Dana Girbo

Activitate Amalia Dana Girbo

Aveti raspunsul in CU si anume: amplsarea eventualelor constructii se va putea realiza numai daca terenul va fi scos din circuitul agricol cu schimbarea categoriei de folosinta in curti constructii. Pentru documentatia de scoatere din circuitul agricol adresati-va unui arhitect si/sau unui topograf. Vedeti si in CF ce categorie de folosinta are terenul.
Răspuns la discuția Recificare de carte funciara?
Nu inteleg, daca "drumul de care" nu apare inscris in cartea funciara si nici in baza de date de la cadastru, adica nu apare nicio suprapunere a terenului cu drumul,de unde stie domnul primar sau dvs pe unde trece(a) exact drumul ? Sau va referiti ca drumul exista fizic si trece peste terenul dvs? Cum sa mute domnul primar drumul ? pe baza a ce ? Parerea mea e sa consultati un avocat si sa faceti plangere la comunicarea de respingere a dosarului de autorizatie.
Răspuns la discuția obtinere puz
doriti sa obtineti PUZ sau autorizatia de construire ? Pentru PUZ adresati-va unui topograf pentru masuratori si documentatie ( el va spune si ce acte aveti nevoie in functie de situatia dvs) iar pentru autorizatie adresati-va unui arhitect. Prima data scoateti un certificat de urbanism pentru autorizatie de construire si vedeti ce va cere primaria in vederea obtinerii autorizatiei.
Răspuns la discuția aviz mediu constructie gard
In certificatul de urbanism ar trebui sa fie precizat de ce avize aveti nevoie. Plan de incadrare in zona si Plan de situatie le faceti rost de la topograful care v-a facut intabularea, daca nu vi le-a dat deja.

Stiti ce nu inteleg eu.. daca sunteti coproprietar si nu ati semnat nimic cadastru in mod normal trebuia sa dea respingere documentatiei pentru motivul lipsei semnaturii coproprietarului.

Termenul de 15 zile se considera de la momentul comunicarii. Solicitati incheierea si depuneti reexaminare.
Dvs ati semnat vreo cerere/anexa ? Daca nu ati semnat si la dosar exista semnatura dvs faceti o plangere penala. Legat de problema cu incheierea va trebui sa va adresati instantei.
Răspuns la discuția cadastru in urma unei modificari
Uitati-va in extrasul C.F. . Daca apar dependintele in extras (uitati-va si in planul cadastral depus in vederea intabularii) atunci trebuie facuta actualizare C.F. si probabil ar fi trebuit si autorizatia de demolare.
Nu, trebuie sa va adresati unui topograf pentru a efectua masuratori si a intocmi o documentatie cadastrala in vederea actualizarii cartii funciare. Veti avea nevoie si de acea declaratie notariala.
Eu zic sa consultati dosarul in care a fost solutionata acea incheiere si sa vedeti acolo ce s-a intamplat. Daca dvs. sunteti coproprietar ( si apareti si in cartea funciara) ar fi fost necesara si semnatura dumneavoastra pentru orice modificare in C.F.
Răspuns la discuția Teren arabil
Cand va referiti la baza de caramida, va referiti la fundatie? Cel mai bine e sa mergeti la primarie sa intrebati exact daca pentru constructia a ceea ce doriti se solicita autorizatia de construire sau nu, si daca se va emite autorizatie pentru teren arabil sau trebuie sa faceti scoatere din circuitul agricol.