buna seara ,am o intrebare si eu in legatura cu noua lege 66/2016.Fiica mea este studenta in anul 3 si beneficiaza de indemnizatie din luna Februarie.Vreau sa stiu daca mai trebuie ceva acte sau se va mari indemnizatia automat?Va multumesc.
Buna ziua ,va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare .Am o fiica in anul 2 la o scoala postliceala ,este insarcinata si vreau sa stiu daca beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului si care este cuantumul acesteia?Va multumesc.
Buna ziua,am si eu o intrebare.Am incheiat un contract cu casa de pensi in 2015 si vreau sa stiu daca prin acest contract sant asigurat si la casa de sanatate sau trebuie sa platesc separat contributia?Va multumesc si va doresc un an 2016 plin de bucurii.
buna ziua,as dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare;am castigat un proces cu fostul angajator prin care s-a dispus repunerea pe functie si am fost chemat sa ma prezint la serviciu ,as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la munca,mai specific ca am castigat si toate drepturile salariale vreau sa stiu ce anume pierd daca nu ma prezint la serviciu.Va multumesc.
va multumesc pentru raspuns dar as vrea sa stiu in cat timp vine decizia de la curtea de apel la prima instanta si cum intru in posesia ei,si ce trebuie sa fac pentru a legaliza decizia si sentinta.Va multumesc
buna seara ,as dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu urmatorul aspect am un proces cu fostul angajator pe care l-am castigat si in prima instanta si la recurs ,as vrea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac eu in continuare,vreau sa stiu in cat timp pot lua legatura cu un executor judecatoresc si daca eu mai primesc vreo comunicare dupa recurs.va multumesc din suflet pentru ajutor deoarece datorita sfaturilor sfaturilor dumneavoastra am reusit sa castig acest proces ,va multumesc inca o data.
care sunt urmatorii pasi dupa ce am castigat doua procese cu fostul meu angajator,mentionez ca cele doua procese au fost castigate in prima instanta ,daca el face recurs in cat timp primesc si eu ceva instintare sau nu.va multumesc