avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela0307

Activitate mihaela0307

Buna ziua, as vrea sa stiu daca este legat verificarea angajatilor daca au consumat bauturi alcoolice inainte de a intra in tura sau in timpul programului de lucru, folosind fiolaalcooltest..
Buna ziua, am urmatoarea situatie; vreau sa vand un teren extravilan unui nepot. Pot sa i dau tot lui procura pentru a ma reprezenta in fata notarului ce va face tranzactia? Tranzactia se va face in alt judet, nu in cel ce locuiesc.
Va multumesc.
Buna ziua, am o situatie in familie. Matusa mea-sora cu mama mea-a decedat si sotul doreste sa mosteneasca apartamentul in care locuieste fiica unei verisoare a dansului iar noi, nepotii din partea sotiei {copiii surorii]sa renuntam la mostenire.
Intrebarea este- fiica verisoarei are drept de mostenire?
Multumesc anticipat.
As vrea sa stiu daca chitanta cu care am platit la ICRAL casa in care am locuit cu parintii poate dovedi ca sunt singurul proprietar,chiar daca mai am un frate si o sora.Specific ca acestia nu au contribuit cu nici un leu .
Vreau sa anulez cartea de identitate facuta fiului meu la adresa la care locuiesc. Ce ar trebui sa fac? Refuza sa paraseasca apartamentului.
Am o buna prietena pensionara ce locuieste intr-o vila. Un vecin a inchiriat spatiu unei vulcanizari. Proprietarul vulcanizarii a montat pe trotuar rastele cu anvelope,le-a sudat de gard fara aprobarea proprietarului[ prietena mea] si a ocupat si 3/4 din gard.
Intrebarea este-unde trebuie sa se adresese prietena mea pt al obliga pe proprietarul vulcanizarii sa dea jos rastelele. Acesta se lauda ca are "PILE "la primarie si nimeni nu poate sa-i faca ceva.
La toate acestea se adauga si hartuieli -sa-i vinda casa pe nimic.
Răspuns la discuția anulare carte de identitate
multumesc.
Cum se poate anula catea de identitate a unei persoane daca proprietarul nu mai doreste ca acea persoana sa locuiasca la adresa respectiva?
Buna ziua. As vrea sa stiu cum pot anula carte de identitate a fiului meu . Sta, din pacate, cu mine in casa,pe semnatura mea.
Multumesc anticipat.M