avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate panteraroz26

Activitate panteraroz26

Buna ziua.

Fiul meu este martor intrun proces penal. Dar este plecat din tara. Pot da o declaratie eu ,in calitate de mama precum el este plecat din tara? Puteti sa dati un model orientativ.

Multumesc.
Buna ziua.

As dori un model de Hotarare aga pentru Cesiune parti sociale si creante si un Act constitutiv actualizat. Mentionez ca SRL-ul are 3 asociati si 2 vor ceda cesiunile catre cel de al treilea, care va deveni asociat unic.

Multumesc.
Răspuns la discuția indemnizatie crestere a copilului
Multumesc!
Buna ziua.

Cand imi pot lua concediul prenatal?Si cum se va calcula indemnizatia pentru concediul prenatal?

Multumesc.
Buna ziua.

Au intervenit modificari privind legislatia ce reglementeaza concediul prenatal, de lauzie si de cvrestere a copilului?M-ar interesa plafonul minim al indemnizatiei de crestere a copilului daca este de 600 lei +200 alocatia copilului.

Multumesc.
Buna ziua,

Cum se platesc taxele in cazul unui partaj judicar?In cote indivize?
Răspuns la discuția concediu medical
Pana la 183 de zile
Răspuns la discuția pot beneficia de CCC?
Da.
Buna seara.

Bunica este proprietara in indiviziune cu fratii vitregi ai bunicului meu decedat. (Strabunicii au fost proprietarii imobilului). Legal, ii revine o cota foarte mica din imobilul unde locuieste. In aceeasi curte, exista 2 corpuri de case; una in care locuiesc niste frati de ai bunicului si al doilea corp de casa unde locuieste bunica.
Fratii bunicului doresc sa faca indiviziune voluntara. In cazul in care indiviziunea se va face in instanta. Cum se vor plati taxele ? In cote indivize? Sau cei ce nu vor sa faca iesirea din indiviziune vor plati taxele? Bunica traieste acolo de peste 48 de ani. Intrebarea mea este: nu exista un artificiu prin care sa locuiasca pana decedeaza. ( are o varsta considerabila).

Multumesc.
Buna ziua,

Daca un electrician imbarcat pe un vas sufera un accident vascular, si este repatriat dupa ce lege este reglemantat raportul dintre angajat si angajator?

Multumesc.