avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate cretzu194

Activitate cretzu194

Răspuns la discuția Recuperare taxa mediu
Si pe mine ma intereseaza acest lucru :D
cretzu194 a scris:

Buna seara, detin un teren in judetul Brasov, oras Rasnov pe care doresc sa amenajez un camping in care pot campa rulote, corturi, cateva cabanute de lemn, etc.
Se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru acest tip de afacere ?
Multumesc!

Nu ma poate ajuta nimeni ?

Răspuns la discuția Acte Necesare Amenajare Camping
cretzu194 a scris:

Buna seara, detin niste teren in orasul Rasnov, Jud. Brasov pe care vreau sa amenajez un camping. Tin sa precizez ca toaletele si toate anexele din camping nu o sa fie cu fundatie de beton ( containere si cabanute de lemn fara fundatie ). Campingul se va baza pe camparea rulotelor si a corturilor. Daca terenul este extravilan se poate amenaja un camping de genul, trebuie neaaparat teren intravilan?
Multumesc!

Nu ma poate ajuta nimeni ?
Buna seara, detin niste teren in orasul Rasnov, Jud. Brasov pe care vreau sa amenajez un camping. Tin sa precizez ca toaletele si toate anexele din camping nu o sa fie cu fundatie de beton ( containere si cabanute de lemn fara fundatie ). Campingul se va baza pe camparea rulotelor si a corturilor. Daca terenul este extravilan se poate amenaja un camping de genul, trebuie neaaparat teren intravilan?
Multumesc!
Buna seara, detin un teren in judetul Brasov, oras Rasnov pe care doresc sa amenajez un camping in care pot campa rulote, corturi, cateva cabanute de lemn, etc.
Se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru acest tip de afacere ?
Multumesc!
Cum puteti avea dvs. dreptul de a recupera o taxa daca nu dvs. ati platit taxa ?
Buna seara, acum o luna sau doua, am tot citit pe internet ca timbrul de mediu se trasforma in impozit anual. Este adevarat ? Intreb deoarece am o masina de inmatriculat la care taxa este apox 1000 euro.
Multumesc!
Deci sa inteleg ca nu am voie sa pun nici un fel de reclama cu firmele respective ?
Buna ziua,
Acum 6 luni am incercat sa deschid un SRL D pentru o agentie imobiliara, dar pana la urma am renuntat.
Acum intentionez sa deschid un magazin de haine de tip outlet. Am nevoie de acordul titularilor de marca pentru a vinde aceste produse ? Am voie ca pe vitrina spatiului sa pun reclame cu aceste branduri ? Vreau sa vand doar produse originale, nu produse contrafacute.
Multumesc!
Practic pentru un angajat la jumate de norma ( 500 lei ) costurile ar fi in jur de 35 lei. Si pentru un angajat cu norma intreaga cu un salariu de 1000 lei, costurile se dubleaza.