Buna ziua,
Pana acum am platit CASS pentru copil care a fost student in afara tarii.
Acum s-a angajat intr-o tara membra UE, trebuie sa depun la ANAF Formularul 605 pentru a nu mai plati CASS in tara si nu stiu la ce categorie de venituri sa-l incadrez? La inceputul anului am depus 604 si cred ca daca nu depun acum 605, ma trezesc cu impunere de CASS.
Intrebarea este: cum completez Formularul 605, ce categorie de venituri sa bifez?
Multumesc
Sunt student in strainatate si vreau sa obtin Card european de sanatate din Romania.
Problema este ca am lucrat 3 luni in strainatate, deci am obtinut venit si mi-au fost si retinute toate obligatiile aferente.
Cum dau Declaratia pe proprie raspundere referitoare la venituri? Pe teritoriul tarii nu am obtinut venit. Acolo unde am obtinut, mi s-au retinut obligatiile (impozit, sanatate, somaj).
Trebuie sa platesc si in tara, la CASMB, contributii la FNUASS?
Am un depozit intr-o banca. La Administratia financiara imi apar venituri din dobanzi cf. declaratiei 205 pe care nu am depus-o eu, dar probabil a depus-o banca.
Intrebare: Trebuie sa depun si eu ca persoana fizica declaratia 205?
Buna ziua,
Stie cineva un stenograf judiciar care ar putea sa se prezinte vineri, 21 septembrie intr-un proces? Imi puteti da un numar de telefon sau macar sa-mi recomandati unde as putea sa caut?
Multumesc mult