ynocentta a scris:
Avand in vedere incadrarea specaiala a partii comune subsol,respectiv adapost ala,categorc nu puteti schimba destiantaia acestuia
Subsolul nu este parte comuna a nimanui, este imobil privat in proprietatea dezvoltatorului. Imobil impartit in locuri de parcare care se pot vinde separat, Nu stiu daca in terminologia cadastrist imobiliara exista termen mai de specialitate decat ce am spus.
E impartit in 8 locuri de parcare, si le pot achizitiona pe toate. Plus spatiul care reprezinta accesul auto catre aceste locuri de parcare. Acest subsol este un open space de 200mp. Adapostul ALA probabil ca este parte comuna, dar e separat prin pereti de parcare, este o incapere de 10mp. Are acces din parcare, nu intentionez sa obstructionez accesul. Cu adapost ALA nu am intentie de achizitionare, isi va pastra destinatia.
Aici link catre schita subsol
[ link extern ]
Doresc ca in garajul de la subsol sa depozitez diverse marfuri la care vor avea acces persoanele din apartamentul de deasupra.
Rog sa va exprimati o opinie avizata, daca ati avut experienta sau daca cunoasteti baza legala. Parerologie stiu si eu. Multumesc.