Bna ziua Taxa auto la transcrierea dreptului de proprietate se plateste in cazul in care masina a fost inmatriculata dupa 2007 in baza unei hotarari judecatoresti ?
La un liceu elevii dupa ce intra dimineata pe poarta se inchid portile liceului iar elevii sunt tinuti in interiorul acestuia pana la terminarea orelor de curs este normal asa ceva ? se poate aplica ceva in cazul asta ?
buna ziua am si eu o problema o tanara de 16 ani pretinde ca este gravida cu mine eu avand 22 la trecerea parintilor pe certificatul de nastere ea poate sa treaca il lipsa mea, numele meu la tatal copilului ? Multumesc
Lai infiintarea unui fast food ( intrepridnere individuala) am nevoie de calificare profesionala, pot infiinta intreprinderea individuala daca am o adeverinta de la un centru de calificare profesionala care atesta ca urmez un curs de calificare ?
Daca prin aceasta masura se deschide o firma si dupa un timp relativ scurt (3-4luni)se dovedeste ca firma nu este eficienta si nu are profit
reducerile acordate de catre stat taxe de infiintare etc... aceste reduceri mi se vor imputa ?