avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters267456

Activitate ContSters267456

Buna seara. Nu am gasit o sectiune specifica asa ca voi posta aici. Va intreb, si sper sa ma ajutati, pe ce as putea sa intemeiez urmatoarea cerere:

Pentru a obtine o copie de pe lista electorala permanenta, ALIANTA POLITICA trebuie sa faca dovada unui act, respectiv dovada ca sunt operatori de date cu caracter personal. ALIANTA este formata din 3 partide: A, B, C, din care doar B este inregistrat ca si operator.
Intrebare, poate B sa solicite acea copie, in numele ALIANTEI ?? Pe ce temei legal, din dreptul comun, as putea sa intemeiez o asemenea reprezentare?
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Voi va uitati ce a fost la definitiv ??? :O Din 178 au luat 9 persoane :O:O E MAI RAU CA LA NOTARI !
Răspuns la discuția furt
Eu zic sa va angajati un aparator cat mai bun. Situatia nu e prea roza pt. dvs. in situatia asta si riscati o pedeapsa cu executare.
Răspuns la discuția taxa auto
E posibil ca deja sa se fi prescris dreptul dvs. de a recupera o taxa, intrucat creantele fiscale se prescriu in termen de 5 ani. De asemenea, pentru un autovehicul nou inmatriculat prima data in romania, taxa auto nu se recupereaza.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Corect iras. Nicio infractiune, intrucat copilul nu are calitatea nici de nou-nascut pentru a fi pruncucidere nici viata exclusiv intrauterina pentru a fi considerata infractiune de provocare ilegala a avortului.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Dar daca actiunea de omor se savarseste de catre mama in situatia in care copilul are atat viata intrauternia cat si viata extrauterina (este iesit pe jumatet), mama ce infractiune comite?

PS: mama se afla sub acea tulburare.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Instigare la omor calificat in conditiile in care si mama va raspunde pentru savarsirea infractiunii de omor calificat intrucat nu se mai poate retine faptul ca a savarsit infractiunea sub tulburarea normala priciniuita de nastere ci la indemnul unei alte persoane.
Răspuns la discuția pensie intretinere minor
Daca are dubii dc sa nu o conteste? Problema e acum de costuri, daca va permiteti suma pentru un eventual test ADN puteti introduce o actiune in contestarea recunoasterii paternitatii, dosarul privind pensia de intretinere urmand a fi suspendat pana la solutionarea actiunii de contestare.
Răspuns la discuția pensie intretinere minor
Cum s-a facut recunoasterea? :) Ca puteti sa contestati inclusiv recunoasterea de paternitate in anumite conditii :)
Răspuns la discuția speta de penal
Nu vad pe ce infractiune s-ar putea incadra fapta lui X de a-l alerga pe Y sa-l bata. Tentativa la infractiunile de loviri nu exista. Nu cred ca poate raspunde penal.