avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela Bejan

Activitate Gabriela Bejan

Bună seara,
Da, puteți face contestație la Decizia de încadrare în grad de handicap.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa se ocupe un fochist de centrala. Nu poate sa fie manevrata de oricine, întrucât dacă se întâmplă ceva, este răspunzător. Trebuie sa vorbiți cu cei de la Asociația de proprietari, iar dacă Asociația nu rezolva, faceți sesizare la primărie.
Bună ziua!
Faptul ca vecinul a montat camera video și poate sa va supravegheze proprietatea este ilegal, întrucât va încalcă dreptul la viata privata. Faceți o plângere la politie.
Trebuie comunicata hotararea, legalizata si apoi pusa in executare. Asadar, puteti sa ii spuneti dnei avocat ca veti achita cheltuielile de judecata dupa comunicarea hotararii judecatoresti.
Nu aveti dreptul de a vedea testamentul, intrucat o priveste pe cumnata dvs, este un act intocmit in ceea ce o priveste.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara! Da, puteti da in judecata primaria. Mai intai formulati in scris solicitarea dvs de a asfalta drumul de acces si ulterior, in functie de raspuns, dati in judecata institutia pe contencios administrativ.
Bună dimineața! Părinții dvs nu au obligația de a o întreține. Dacă este violenta verbal pot cere un ordin de protecție și evacuarea doamnei din locuință. În ceea ce privește copiii doamnei, acestia au obligația morala de a avea grija de mama lor, însă nu sunt obligați sa o primească în casa lor.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plângere la Colegiul medicilor neaparat
Buna ziua! Exista legi, evident în baza cărora rudele celor bolnavi pot lua legătura cu medicul curant. Este legea pacientului, legea sănătății su mai sunt si alte acte normative. Si mie mi se pare un caz de mai precis ceea ce ati prezentat dvs. Luați legătura cu un avocat.
Da, puteti sa obțineți autoritatea părintească în mod exclusiv daca faceti dovada ca tatăl este un pericol pentru el si pentru ceilalti din jur.