avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate iulianamanga

Activitate iulianamanga

Discuție Am un pfa taxi.
Buna ziua am un pfa taxi -am achizitionat un autoturism inregistrat pe persoana fizica nu pe persoana fizica autorizata .Autoturismul este nou si achizitionat din 2019 dar nu i-am facut amortizarea .Mai am dreptul in 2021 sa pot inregistra amortizarea acestui mijloc fix ?
Buna ziua asteptam sa-mi comunicati unde depun contestatia ????
Multumesc ptr raspuns , unde se poate depune contestatia-titlu este venit de la DITL S2
Buna ziua, doresc sa-mi spune-ti daca se prescriu dupa 5 ani amenzile de circulatie? Am primit de la DITL titlu executoriu cu amenzi din anul 2008 , 2009,2010 .Puteti sa ma ajutati sa pot rezolva aceasta problema ??Exista cale de atac?.
Multumesc astept raspunsul dvs .
Buna ziua este vorba despre un avocat care nu a dorit pe camera preliminara sa faca contestatie la rechizitoriu mintindu -ma ca o sa faca si nu sa prezentat la audierea martorilor.Unde ma pot adresa ptr atitudinea acestui avocat???
Buna ziua ,doresc sa inchid pfa taxi si sa deschid srl .Eu sa fiu cu 49%,iar fiul meu cu 51%.
Cum se procedeaza la primarie ptr ca licenta mea de pe pfa sa treaca pe srl. Daca stiti va rog sa ma ajutati. Iar in cazul cand mai gasesc o licenta de la un alt pfa care vrea sa renunte , cum se procedeaza sa o iau pe srl. Va multumesc, astept raspuns de la dvs
Buna ziua sotul este pfa taxi cu licenta pe bucuresti-este ff bolnav si nu as vrea sa pierdem licenta .
As dorii sa inchid pfa si sa deschid un srl-nu stiu (de aceea apelez la dvs) sa-mi spuneti daca stiti cum trebuie sa fac la PRIMARIE sa trec licenta pe srl??
Buna ziua, am o mare nedumerire in ceace priveste deschiderea unei case de amanet de electronice??-As dorii sa ma lamuriti care este legislatia ptr deschiderea casei de amanet??-
In primul casa de amanet ptr electronice poate fii considerata un SRL??-ce capital social trebuie sa ai??-din ce trebuie sa fie constructia punctului de lucru??
Cum este cu inregistrarea la BNR??-trebuie ??
Cum se tine contabilitatea unei case de amanet??
Va rog sa ma ajutati cat puteti de repede cu aceste informatii legislative ???
Multumesc , o zi buna
Buna ziua, am construit o casa in Voluntari si am probleme in ceace priveste obtinerea autorizatiei ptr utilitati?
Am facut PV DE RECEPTIE al imobilului si am achitat 0.1%+0.7%-la INSPECTORATUL IN CONSTRUCTII ILFOV ,am depus DECIZIA DE IMPUNERE LA PM VOLUNTARI -Directia impozite si taxe -ptr a platii impozitul pe imobil.
Toate acestea le-am facut ptr a obtine autorizatia ptr utilitati.
INTREBARE?
Este legal ca PM VOLUNTARI , sa nu imi emite autorizatie ptr utilitati , pe motiv ca nu am CADASTRU SI INTABULARE???
Este o intrebare fff urgenta -v-as ruga din suflet sa ma lumuresc in acesta problema , ca sa stiu ce am de facut??
Multumesc -astept raspuns ptr a stii ce pot sa fac pe mai departe???
Buna ziua , sotul are PFA TAXI -in apartamentul i n care am locuit. Acum am vandut apartamentul.
Doresc sa-mi spune-ti ce acte trebuie sa fac ptr a schimba sediul social .Noi am locuit in sector 2-si ne-am mutat tot in sector 2.
Multumesc si astept sa-mi raspundeti cat mai repede