Buna ziua ,
Revin din nou pe forum cu o alta problema pe care o am. Este vorba de un parteneriat cu o firma pe care l-am facut de un an.
Domeniul lor de activitate este un practic un site de licitatii pentru jocuri video o industrie in continua expansiune.
Problema mea este urmatoarea , am apelat la ei pe post de vanzator in martie 2013 , acestia au acceptat si de atunci am vandut pe site-ul lor undeva la 2000 de produse. Principiul e simplu , le cumparam de la altii care le achizitionau de la developer (samsar online ^^ ) dupa care le vindem la preturi mai mari la ei pe site.
Problema a inceput , cand am cumparat un produs in 51 de exemplare , l-am vandut , si acesta a fost anulat de catre producator/ developer pe motivul ca plata nu a fost buna undeva in randul intermediarilor.
Acestia initial au zis ca imi suspenda suma timp de 90 zile (circa 3800 eur) , desi acele produse valorau undeva la 250-350 eur. Am negociat cumva au zis ca imi tin blocati 1500 eur timp de 90 de zile. Intre timp vanzand mai multe produse s-au acumulutat 4900 eur pe cont. Acum acestia nu imi mai platesc nici un payout.
Acestea sunt termenii si conditiile lor
[ link extern ] .
Eu nu cunosc legile europene in cazul acesta si ma intereseaza daca se poate face ceva din punct de vedere juridic , si care ar fi pasii de urmat.
Imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit , dar aici mie se pare optim.
Va multumesc frumos anticipat.