maiam ai sintetizat de fapt concluzia la care am ajuns si eu .. la primul meu impact cu un organ care ar trebui sa reprezinte..dreptatea...foarte importanta pentru niste oameni cinstiti de la tara care cu toate ca au suferit o mare paguba spun ca nu vor despagubiri ... ci doar gasirea vinovatului... drept pentru care"exponentul dreptatii... seful " a gasit un neajutorat si l-a asezat in posura de "vinovat" in timp ce cu adevaratul infractor "colaboreaza" cum bine spuniai.Ce a-si putea sa fac pentru ca efectiv consider caci cu acesti "justitiari" nu merita sa-mi consum energia pentru a le demonstra ca nu au dreptate... ce e insa foarte trist ... faptul ca un catun intreg de batranei traieste terorizat de faptele acestor infractori acoperiti...
Iti spun eu ce sa faci.Te duci la Bucuresti la PNA (parchetul national anticoruptie ) dai o declaratie ceri un reportofon performant si ai faci o vizita amicului de la tara.Daca il scoti din sarite nitel isi face singur rost de o vacanta dupa gratii(nu este o persoana importanta si cei de la PNA ard de dorinta de afirmare #-o