avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate daniel_19c

Activitate daniel_19c

Răspuns la discuția Cheltuieli deductibile
Va rog sa fiti mai specific, ati postat intrebarea la categoria "Fiscalitate - impozit pe venitul microintreprinderilor", despre ce profit este vorba?
Răspuns la discuția Impozit pe teren
In codul fiscal este prevazuta o lista de scutiri aferenta impozitului pe teren puteti verifica urmatorul link [ link extern ]
Buna ziua,

Poate pare infantila intrebarea...

Situatia e urmatoarea am un magazin cu program de la 8:00 la 23:00, in aceste condiții trebuie să am angajați care să îmi acopere tot timpul cât este deschis magazinul, sau pot angaja pe cineva care să lucreze doar 8 ore zilnic.

Vă multumesc
Buna ziua,

Vreau sa stiu daca este posibil sa fiu angajat in functia de director economic la mai multe societati cu raspundere limitata cu contract de munca partiala de o ora (1 ora) pe luna. Adica, timpul maxim de lucru pentru mine sa fie o ora pe luna (nu pe zi)

Am vazut ca art. 103 din codul muncii ([ link extern ]

Va multumesc,
Buna ziua,

Vreau sa stiu daca este posibil sa ma inscriu in registrul operatorilor comunitari fara a fi platitor inscris in registrul persoanelor impozabile înregistrate în scopuri de TVA. Ideea e ca am o cifra de afaceri mai mica de 65000 de euro.

Va multumesc,

Daniel
Buna ziua,

Redactez actul constitutiv pentru un SRL-D pe care vreau sa il infiintez ati putea va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre Domeniu principal si activitate principala

Urmez modelul de aici.

Va multumesc,

Daniel
Buna ziua,

Imi poate spune cineva cand o firma este considerata inactiva si de ce este considerata asa și eventual m-ar ajuta foarte mult daca mi-ati da un link catre legislatie.

Va multumesc,

Daniel
SRL - societate cu raspundere limitata scuze
Buna ziua,

Am o mica dilema, este posibil sa inchiriez aprtamentele pe care le detine SRL-ul in regim hotelier? daca da, oare de ce avize as avea nevoie?

Va multumesc,

Daniel
Răspuns la discuția Plata factura cu card personal
Pai stimate domn, legea nu zice ce trebuie sa faci in cazul in care nu ai card visa si vrei sa platesti google adwords, ce zice legea nu e greu de gasit va uitati pe google, incepeti cu legea 31/90 dupa care mergeti pe 82/91 si gasiti ceva, oamenii din acest forum si-au spus parerea, fiind binecunoscut faptul ca acolo unde sunt 3 avocati sunt 4 parareri :)