avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate Lungu Ionela

Activitate Lungu Ionela

Multumesc frumos, Pana la urma totul tine de bun simt si respect pentru cei din jurul tau, lucruri care se pare ca nu mai exista,
Buna dimineata, am un vecin de apartament care in afara de faptul ca toata ziua urla, nici macar noaptea nu doarme vorbid continuu destul de tare, fapt care ma deranjeaza enorm . Ce pot sa fac??
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: administratia publica locala a primit de la ANAP o amenda in valoare de 5000 lei care a fost contestata si bineinteles pierduta de catre administratie. In urma unei hot jud cei de la finante au facut poprire pe contul de salarii de la banca. Acum as vrea sa platesc aceasta amenda dar nu stiu daca este tocmai ok avand in vedere ca am Pv amenda, hot jud, poprirea de la finanate. Multumesc mult!!!
Discuție asigurare RCA
Buna ziua,
spuneti-mi va rog asigurarea obligatorie RCA mai este obligatorie sau nu si cat este sanctiunea in acest caz.
Va multumesc!!!
multumesc!!!!!
Buna seara,
va rog daca puteti sa-mi spuneti care este distanta legala fata de ultima locuinta pentru o microferma cu 30- 40 de caprine
M-ar ajuta si temeiul legal.
Multumesc frumos!!!
Buna ziua,
spuneti-mi va rog in cadrul unei primarii cntabilul poate sa faca parte din comisia de licitatie, comisia de inventariere, comisia de negociere sau din comisia de receptie a unor lucrari.
Multumesc frumos!!!
Răspuns la discuția Dosar penal pentru consum alcool
Buna seara,
daca ma poate ajuta cineva am si eu o intrebare:
daca hotararea judecatoreasca este pentru 8 luni cu suspendare pentru circulatia pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice, conform noului cod penal exista vreo sansa sa poate da examen pentru obtinerea unui nou permis inainte de cele 8 luni??
Răspuns la discuția Dosar penal pentru consum alcool
oricum multumesc mult
acum o sa vedem ce o sa facem
Răspuns la discuția Dosar penal pentru consum alcool
ok
multumesc mult
ce ai facut in perioada asta
cum te-ai simtit