Primele pedepse, in primul dosar, s-au contopit si a rezultat prima hotarare. Cand s-a pronuntat cea de-a doua hotarare, in dosarul al doilea, s-a procedat la decontopirea celor trei pedepse din primul dosar, si s-au contopit cele trei pedepse din primul dosar cu cele trei pedepse din al doilea dosar. Nu trebuia sa se contopeasca pedepsele din al doilea dosar cu pedeapsa rezultanta, cea mai grea, din primul dosar? pedeapsa care se afla in executare la pronuntarea instantei in al doilea dosar. Imi cer scuze daca nu sunt suficient de clar.
Deci, printr-o SP definitiva, inculpatul a fost condamnat la pedeapsa inchisorii de 3 ani, pentru savarsirea a trei infractiuni. Prin aceeasi SP s-a dispus contopirea pedepsei aplicate cu pedepsele aplicate anterior prin alta SP. Condamnatul respectiv, a solicitat in fata instantei, si a obtinut contopirea pedepselor din primul dosar. Este corect ca la pronuntarea celei de a doua sentinta (in al doilea dosar) instanta sa mai contopeasca inca o data pedepsa aplicata cu pedepsele aplicate si contopite in primul dosar? Ca urmare a contopirii pedepselor in primul dosar, in momentul pronuntarii hotararii in cel de-al doilea dosar, acele mandatate nu erau nule? Sper ca intelegeti ce am vrut sa zic, va multumesc mult pentru ajutor.
Ideea este in felul urmator, planse foto din care rezulta 80 km/h, aici nu este nici o problema dar, mai este o sanctiune pentru ca nu s-a oprit la semnalul agentului. In instanta s-a sustinut ca distanta dintre agent si autoturismul respectiv era de 500 m, iar motivarea instantei este ca............la 500 m aparatul radar nu poate face poze. Deci, aparatul radar poate face poze la 500 m?
Multumesc frumos pentru raspuns dar, cred ca sunt putine masini ale politiei rutiere la acest moment dotate cu asa ceva.
Pe mine ma intereseaza la ce distanta pot face poze aparatele radar mai vechi, si care sunt pe majoritatea masilinilor politiei rutiere la acest moment, deci la ce distanta?