avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate Laszlo Bicsak

Activitate Laszlo Bicsak

Insanatosire grabnica,
In cazul in care doriti pe cale procesuala, pe care-l recomandam si noi, datorita sumei mult mai mare decat prin negiciere directa, trebuie sa intentat un proces civil impotriva asiguratorului RCA.
Doamna avocat nu a dat explicatii pana la capat, deci soferul gasit vinovat de producerea accidentului va fi introdus in calitate de intervenient fortat, lucru care nu-l va afecta in nici un fel!
Noi va recomandam sa apelati la un avocat specializat in asemenea spete!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Însănătoșire grabnică.
Despăgubirile se obțin de la Asigurătorul șoferului vinovat.
În cazul în care nu deținea o poliță valabilă la data accidentului, atunci vă despăgubește BAAR.
Vă recomandăm să consultați un avocat specializat în asemenea spețe, care vă poate sprijinii în totalitate până la capăt.
În primul rând apelați la un avocat specializat în asemenea spețe.
Referitor la zilele de îngrijiri medicale, vă recomand să abțineți de la medicină legală de liberă practică punctajul traumatologic.
Acel document vă ajută mult contra FGA.
Revin la primul răspuns, apelați la avocat specializat, el vă poate ajuta pe tot parcursul luptei împotriva FGA rău platnic!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stabilirea vinovăției nu este atribuția poliției, ci a expertului privat sau de stat.
Propun în prima fază stabilirea vinovăției, după părerea mea personală și experiența, este culpă comună.

latka a scris:

Cum ați putea ieși mai bine ? Din moment ce sunteți vinovat de producerea accidentului, lucru evident și constatat de poliție. Puteți încerca, dar avocatul nu vă garantează acel lucru. Și trebuie oricum sa-l plătiți.



Depinde în ce calitate sunteți! Dacă sunteți ruda victimei, iar evenimentul nefericit nu sa produs din vina celui decedat, aveți posibilitatea să efectuați demersuri în țară, cu un avocat specializat!
Stimate avocat, ne puteți prezenta câteva cazuri, unde procesul a durat mai puțin de un an?

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

marcel.damaschin a scris:
Asa este. Dar timpul si cheltuielile fac castigurile mult mai mici. Asta in cazul fericit in care nu ramai decat cu o hartie (sentinta). Nu?

NU. In cele mai multe cazuri sumele se dubleaza in instanta iar procesele dureaza mai putin de 1 an. Daca d-voastra stiti vreo metoda legala prin care se pot face din 20.000 de euro 40.000 de euro intr-un an, nu stiu ce cautati aici pe forum pentru ca ar trebui sa fiti impreuna cu domnul Musk la o discutie de afaceri.
Intrucat te judeci cu asiguratorul nu ai cum sa ramai doar cu o hartie - sentinta - chiar daca asiguratorul da faliment, pentru ca primesti despagubirile in acest caz de la BAAR.
Insa atitudini ca a d-voastra ajuta enorm societatile de asigurari care, tocmai pentru motivul ca romanii spun, "ce-i in mana nu-i minciuna", si accepta despagubiri ridicol de mici, ofera despagubiri ridicol de mici. Ca societate de asigurari daca din 1000 de persoane 30% accepta jumatate sau mai putin decat li s-ar cuveni, din banii ramasi ma pot judeca cu restul care vor obtine in medie cam cat li se cuvine, fara sa pierd nimic, iar la sfarsit raman tot cu castig.


Cereti raspunsul spitalului in scris.
In cazul in care sunteti dati in judecata pentru cheltuielile de spitalizare, chemati inj garantie asiguratorul RCA.
Despagubiri puteti obtine de la executantul lucrarilor, care nu a semnalizat corespunzator portiunea respectiva.
Trebuie sa aveti probe in acest sens.
Va recomand sa apelati la un avocat specializat.
Insanatosire grabnica matusei.
Primul pas important sa angajeze un avocat specializat, de restul se ocupa dansul.
Evitati firmele de despagubiri si avocatii care pe langa contractul tipizat mai au si anexe cu clauze abuzive!
Stimata doamna/domn,
In primul rand insanatosire grabnica fiicei dumneavoastra.
Referitor la cele relatate de dumneavoastra mai sus, avem multe argumente pentru schimbarea urgenta a reprezentantilor fiicei dumneavoastra, am sa incerc sa fiu cat mai scurt si clar:
- cu firmele de genul riscati sa ramane fata nedespagubita din doua motive,
1. poate da faliment firma, vedeti cazul firmai Centrul European de Despagubiri SRL ( a intrat in insolvanta, dupa ce conducerea a furat banii clientilor )
2. datarita faptului ca avocatii respectivelor firme lucreaza la mana a doua ( nu direct cu clientul ) si sunt platiti de firma, nu-si dau interesul si nu sunt profesionisti in domeniu ( va spun din experienta, nu generalizez )
3. ati relatat ca nu s-a depus plangere in termen ( legal 90 zile de la data accidentului ). In cazul de fata dosarul se va clasa si nu se mai poate constitui parte civila victima.
4. daca nu ati depus plangere si nu aveti pretentii, cum sa va constituitii parte civila, unde?
5. daca alegeti sa luati despagubirea ( daca se mai poate, luand in considerare ca s-a declarat ca nu aveti pretentii ) pe cale amiabila, riscati sa luati bani putini sau deloc ( negicierea directa cu asiguratorul rau platnic nu poate fii executat, doar prin un proces civil ).
6. asa cum ati relatat, fata va mai avea pe viitor interventii chirurgicale ( extragerea materialului de osteosinteza ). Nu se stie daca nu vor aparea complicatii. Nu va grabiti sa luati despagubirea inainte de a va asigura ca victima a urmat toate caile de tratament, interventii pentru insanatosire si si-a revenit medical

Sfatul nostru este sa va angajati de urgent un avocat specializat, care nu are pe langa contract act aditional cu clauze ”abuzive” si banii pe care urmeaza sa primeasca victima intra in contul fiicei, nu la reprezentant!

Alaturi de dumneavoastra,
Bicsak Laszlo
Asociatia Victimelor Nevinovate ale Accidentelor rutiere, Malpraxisului Medical si Accidentelor de Munca