avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate Clara1950

Activitate Clara1950

In situatia in care exista un proiect tehnic pentru executia unor lucrari de reabilitare cu o valoare estimata sub 100000 euro, care sunt pasii de urmat pentru a realiza achizitia directa a contractului??
Pentru finantarea unui contract de lucrari de drumuri, este necesar un buget ce poate fi acoperit de autoritatea contractanta in 3 ani bugetari. Cum se liciteaza contractul, si daca valoarea acestuia trebuie ajustata dupa primele 12 luni de la data semnarii contractului.
Pentru sarbatorirea Zilelor orasului vor fi invitate mai multe trupe artistice . Valoarea bugetului (buget local + sponsorizari) este de 23000 euro. Cum se procedeaza pentru achizitia acestor servicii, avand in vedere ca fiecare trupa are tariful ei.
Cheltuielile diverse si neprevazute se includ sau nu in pretul total ofertat pentru executia unei lucrari?
Dupa cate de zile de la publicarea anuntului pentru concesiunea unui serviciu se deschis ofertele/ ( 56 zile sau cate)
Este vorba despre o asociatie de dezvoltare intercomunitara, care nu are angajati cu studii juridice, volumul activitatii juridice fiind restrans. Intrebarea era cum se poate achizitiona un contract de consultanta juridica avand in vedere ca asociatia are ca membri unitati administrativ teritoriale care o finanteaza.
Cum se poate atribui un contract de consultanta juridica cu o valoare sub 15000 euro si pe ce perioada de timp poate fi atribuit?
Care este modalitatea de achizitie a unui contract de consultanta juridica. Contractul poate fi incheiat cu un cabinet individual de avocatura??
Asociaţie de dezvoltare intercomunitară cu obiect de activitate serviciile de utilitati publice (membrii asociati fiind unitati administrativ teritoriale) intentioneaza sa incheie un contract de asistenta juridica. Care este modalitatea de atribuire a contractului si daca acesta poate fi incheiat cu un cabinet individual de avocatura.
Fiind vorba despre delegarea de gestiune prin concesiune vor fi necesare aprobarea prin HCL a Regulamentului serviciului de transport, Caiet de sarcini., Contract......,etc, precum si aprobarea prin HCL pentru incredintare directa a contractului?