avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate dorana

Activitate dorana

Nu pot participa la licitație pentru parcare pentru ca nu sunt trecuta în talonul mașini. Am mașina de servici, pe care am contract de comodat, mi am făcut contract de închiriere pe mașină iubitului pe 2 ani.... Și tot nu pot depune dosar de licitație. Doamnele de acolo nu îmi dau alt răspuns numai ca nu se poate. Alta modalitate sa particip la licitație pentru locul de parcare din fata blocului nu exista!? Numai chiar talonul?
Părinții mei au făcut schimb de terenuri(ca să le lucreze cu contract de împrumut) cu o persoana. Terenul părinților era trecut pe bunici la fel ca terenul cu care o făcut schimb(era al părinților). Problema.... Părinți nu au mai putut recupera terenul în instanta deoarece nu scrie pe contract pana când ii împrumutat. Problema 2 A murit bunicul și au fost chemați la succesiune. Frați cer parte din teren. Țin sa precizez ca terenul are acuma o valoare de 60000 euri. Pe vremea cu împrumut de teren frați au fost ajuns la înțelegere verbala pana la moartea părinților. Se poate recupera terenul? Sau chiar o sa trebuiască frați despăgubiți?
Discuție Prenatal
Am dreptul la concediu prenatal daca:
-din 2011 pana in 21 martie 2018 am lucrat la o firma
-21 martie 2018 pana in 13 iunie am fost in somaj
-13 iunie pana in 11 septembrie lucrez la alta firma(contract incheat dupa 90 de zile perioada de proba
-sunt insarcinata in 5 luni
Discuție Infiintare ONG
As dori sa imi deschid un ong pt catei.Ce cheltuieli presupune acesta si care sunt conditiile?
Discuție somaj
Pot beneficia de somaj daca sunt anul 1 master la buget?Am aproape 5 ani lucrati incontinu pana acuma si 28 de ani.
am 2 credite la banca,amandoua aveau asigurare.la un credit mam trezit ca de 2 luni nu mai platesc asigurare.intrebari:
1.poate intrerupe banca asigurarea?
2.firma la care lucrez este in insolventa,daca se inchide firma si nu o sa mai am venit o sa conteze asigurarile


nu mai scrieti cu majuscule
Răspuns la discuția Paternitate
De copil au grija buncii.Mama copilului are o boala(stafilococ auriu...si inca o boala de piele) se manifesta prin puroi pe piele(pe tot corpu) si nici un tratament nu o vindeca(pana in prezent).Am mers la un avocat si mi sa zis ca tatal poate fi atacat in instanta numai cand copilul are 14 ani.Mai are rost sa incerc recunoasterea copilului de catre tata legal?
Discuție Paternitate
Buna ziua,
As avea o intrebare.....Am un nepot nerecunoscut de tata(copilul are 10 ani)i-a platit 2 ani pensie alimentare.Problema este ca mama copilului s-a imbolnavit si nu il mai poate intretine.
Din punc de vedere legal se mai poate face ceva(adica ca tata sa isi recunoasca paternitatea).
Discuție munca la negru
Buna ziua
Lucrezi de 2 saptamani si inca nu am contractu de munca.A venit acuma control de la ITME,am raspuns la ceva intrebri....intrebarea mea este ,,Pot sa iau si eu amenda,,