avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate horisti

Activitate horisti

Buna .va rog sa ma ajutati cu un răspuns .astăzi am aflat de la tribunalul Bihor ca dosarul pentru adoptie Internationala a viitorului meu copil .dosarul a fost înregistrat si a primit un număr .stuti cumva dupa cit timp se da si termenul de judecata? Din păcate doamnele de la tribunal nu stiu sa ii dea un raspuns concret si sint tot timpul inervate .multumesc
Buna, poate ma puteți ajuta cu un răspuns, ma aflu în plin proces de adoptie internationala a unui copil din România, potrivirea cu copilul a fost făcută asa si raportul. Si tot dosarul cu cererea de încredințare a fost trimis protectia copilului care ne au monitorizat pe parcursul potriviri a fost trimis săptămâna aceasta ls București pentru aprobare si mai apoi Bucureștiul sa trimita dosarul la tribunal pentru incredintare
Problema mea este urmatoarea., am primit de la directie o invoire pentru copil sa il putem lua la noi de vineri pina duminica in următoarele sfirsituri de săptămână pana la sfirsitul luni copilul inca se afla in grija statului daca se întâmplă ceva cine raspunde penal pentru copil teoretic inca nu este copilul nostru pina la incredintare daca se face un accident cine raspunde? Pe perioada potriviri am inteles dar acum dupa,,,,,,,,,,,, cei de la directie pe invoirea semnata de director scrie conform legi 272 pe 2004.. Am dat astazi telefon la București la adopti sa intreb daca este legal si au spus ca nu exzista asa ceva si ca nu am voie sa mai iau copilul in învoire pina nu este incredintat de tribunal. Pur si simplu nu stiu ce sa fac sa nu ma expun la un risc mare daca nu este copilul meu legal. Poate ma ajutati dumneavoastră cu.. raspun.multumesc
buna sint cetatian ro si am primit dreptul de a adopta din ro 1-2 fratii ,am primit si o propunere de a adopta 2 fratii care au fost separati la nastere ,loc in famili diferite problema este ca fetita este foarte inteligenta si baietelul nu ca si sora lui ,eu si sotia dorim sa adoptam copii dar cei de aici de unde locuim nu vor sa fie copii inpreuna pe Motiv ca unul este geniu si trebuie toata atentia acordata unuia dintre copii ,cei din ro inca nu stiu ca cei de aici de la agentie doresc sa fie adoptia finalizata numai pt baietel ,dosarul fetitei nici nu au vrut sa ni l arate ,intrebarea mea este are dreptul Agentia sa decida soarta copiilor asa chiar daca noi dorim amindoi copii si cei din ro au trimis actele pt adoptia internationala a ambilor copii inpreuna si nu separat ,tin sa mentionez ca copii se incadreaza in dosarul trimis de aici catre ro ,cum pot schimba soarta acestor copii pentru a avea o viata mai buna inpreuna ,poate este aici pe Forum cineva care ma poate ajuta cu un sfat :(
Răspuns la discuția adoptii internationale
nu este nimeni care sa ma ajute cu un raspuns ??? poate un dosar de adoptie sa fie respins -trimis inapoi pe Motiv ca prenumele sotului este scris diferit in 2 acte in loc de wassileos -vasilis
buna am o mare problema ,locuiesc in Germania eu sint cetatean Roman sotul cetatean grec si dorim sa adoptam din Romania un copil sau 2 .am fost evaluati aici de catre autoritatea statului german actele au fost trimise din Germania la Bucuresti la ORA si acum incepe marea mea problema ,sotul meu este nascut in Germania pe certificatul lui de nastere este trecut cu prenumele de wassilios si certificatul de casatorie ,in toate celalalte acte permis conducere ,pasaport casa de asigurarii este trecut in loc de wassilios este Vasilios ,ei problema este ca cei de la adoptii imi trimit dosarul inapoi pe Motiv ca sint doua nume diferite #-o legal worbim au dreptul .?actele expira in decembrie si m-au costat 1 an DE NERVII si destui banii in rest dosarul este komplet :sorry:nu stiu ce sa fac si cum sa fac bine va rog sa ma ajuta ti cu un raspuns ar fii o solutie angajarea unui avocat in tara-bucuresti
scuzati ma dar nu inteleg nimic din raspunsurile dv -copilul locuieste cu mama ii tara in craiova acolo a fost si citata la proces la primul termen nu sa prezentat intrebarea mea a fost daca nici la al 2 termen nu se prezinta exzista posibilitatea sa se termine mai repede procesul si sa pot cistiga in favoarea mea procesul, va ms de raspuns.
da la mama acolo a fost si citata am adresa ei
am inteles de la avocatul meu ca daca nu a depus intimpinare pina acum adica primul termen de judecata sansele de a cistiga procesul in favoarea ei sint minime si referitor la domiciliu noi locuim separat procesul este de stabilire domiciliu minor inafara casatoriei ea este in tara cu minorul eu locuiesc ii strainatate
buna ziua ,am pe rol un proces de stabilire domiciliul minor la mine, am avut prima infatisare la proces ,eu fiind reclamantul ii proces...-la proces pirita nu sa prezentat nici intimpinare nu a depus ,luna viitoare avem a doua infatisare la proces ,intrebarea mea este mai are pirita vre-o sansa de a cistiga procesul? sau de a se prezenta la proces? daca nu sa prezentat de la primul termen ,va multumesc de raspunsurii
3 ani este destul de mic