avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate apicultorul

Activitate apicultorul

In urma cu o luna am pierdut un membru al familiei care avea un cont cu o suma de bani la CEC Bank eu fiind împuternicitul acelui cont, cum pot retrage banii existenți Incont . Mulțumesc
Bună ziua, dețin un Jeep neînmatriculabil fara acte de proveniență pe care îl folosesc la transport in domeniul agricol doar pe raza localității. Întrebare. Se poate înregistra legal la primărie?
buna ziua. Am virsta de 62 ani si 6 luni, si 46 ani vechime in munca,daca mai lucrez pina la virsta de 65 ani este posibil sa se mareasca pensia in comparetie cu cea de acum( 62,6 ani si 46 ani vechime) MULTUMESC.
Răspuns la discuția pensionare
Multumesc mult pt. lamuriri....
Răspuns la discuția pensionare
si nici dupa implinirea virstei standard nu pot muncii legal ?
Discuție pensionare
Buna ziua. Am 61 ani 3 luni si stagiu de cotizare este de 46 ani 2 luni ( calcul facut de reprezentantul casei de pensii ) va rog sa-mi spuneti cind pot iesii la pensie fara penalizari , si daca dupa pensionare mai am dreptul legal de munca . Multumesc
Răspuns la discuția recalcularea pensiei
Da la indicele de corectie. SCUZE PT. CA NU AM MENTIONAT CACI POSTAREA DE ASTAZI SE REFERA LA SITUATIA SOTIEI MELE.
buna ziua. Pina in anul 2012 am fost pensionata pe caz de boala , din 27 09 2012 am trecut la pensia de drept, as vrea sa stiu daca am dreptul legal pentru recalcularea pensiei.O functionara de la casa ce pensii ma informat ca nu am acest drepr motivind faptul caci am fost inregistrata ca pensionara inainte de 2012,si se recalculeaza doar celor iesiti la pensie in 2012. MULTUMESC.
Răspuns la discuția GRUPA I
Pe carnetul de munca este mentionat, grupa I de munca. Nu este suficient? multumesc
Discuție GRUPA I
Buna ziua. In ani 72-74 am lucrat in cadrul unei cooperative mestesugaresti la o sectie de sticlarie menaj in conditii de grupa I de munca. Acum la solicitarea adeverintei pentru intocmirea dosarului de pensionare am fost infornat ca conducerea cooperativii trebuia sa intocmeasca un proces verbal semnat de adunarea generala pentru ca acum sa fie recunoscuta grupa, ceea ce nu sa facut. INTREBARE cum vor fi calculati cei 2 ani la pensie. MULTUMESC.