avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Activitate costy68

Activitate costy68

buna, as dori va rog sa stiu cui sa ma adresez pt a -mi inmatricula auto , fara plata taxei,daca se mai poate prin hotarare jud.si cum se procedeaza. am un auto second (2000 an- germania) iar la sfarsitul luni imi scade al 3 -lea rand de nr rosii.. va multumesc anticipat
As fi interesat va rog daca cineva mi-ar putea indruma pasi; accesarea fondurilor europene nerambursabile pt mediul rural ;sotia are pfa ,frizerie cuafor , de 7 ani functioneaza intrun spatiu proprietate personala de cca .40m... Acum noi am dori sa ne extindem... O sala de cosmetica,masaj manichiura,chiar si solar,, asta presupune constructia si utilarea acestor incaperi,,, varta ei 39 de ani,am inteles ca si asta conteaza,,bani de care ar fi nevoie ar fi sa zicem 30 000 euro ...va rog frumos daca cineva ne poate indruma. Multumesc .
va rog frumos sa-mi spuneti ce acte si autorizatii as avea nevoie pt a deschide magazin on -line ...va multumesc -toata stima
Discuție Magazin online?
va salut. as vrea va rog sa stiu care este cadru legal pt a-mi ,,deschide un magazin -on line ....tip sa zicem sa vand parfumuri si alte lucruri care tin de ,,frumusete,,de ce aprobari si documente as avea nevoie....care ar fi pasi de urmat? {internetul este plin de aceste magaz.....e nevoie de avea si o firma sau ceva autorizatie?} va rog sa ma ajutati ......CU TOATA STIMA-VA SALUT...
Discuție circulatie
as vrea sa stiu cu permisul de conducere cat. b ;ce tipuri de motociclete pot conduce? pana la cati cm3? multumesc
Discuție taxa auto
as dori sa stiu daca exista vreun criteriu in baza caruia eu as putea calcula taxa de inmatriculare a unui autovehicul in cazul in care as fi interesat de achizitionarea acestuia din strainatate
multumesc,dar tot nu am inteles care curs trebuie sa-l urmez...referitor la intrebarea mea..
cum trebuie sa procedez daca vreau sa cumpar un auto second care nu este inmatriculat in romania.--pt a afla cat trebuie sa platesc taxa pt inmatriculare?exista undeva un tabel dupa care as putea sa fac o socoteala ? va multumesc
as dori sa fiu informat care curs de calificare ar trebui sa-l urmez pt a putea cere eliberarea unei aut. pers. fizic. sau intrep.mica individuala..deoarece am intentia sa deschid un mic magazin cu vanzare en detail a produselor alimentare si nealimentare sau...a unui magazin cu produse en -gross si en detail cu materiale de constuctie .. exista un curs pt.orice domeniu in parte pe care trebuie sa-l urmez sau doar unul de vanzator miar fi de ajuns?va rog sa ma ajutati in aceasta problema. cu multa stima si respect.
AS DORI SA FIU INFORMAT DACA MAI ESTE POSIBILA ACCESAREA FONDURILOR EU PT DEMARAREA UNEI ACTIV. DE SPALATORIE AUTO IN MEDIUL RURAL ...SI DACA ESTE POSIBIL CARE AR FI PASI DE URMAT... EU AVAND VARSTA DE 45 DE ANI SI DETIN DOAR TERENUL,NEAVAND NICI O FIRMA SAU SRL....ETC...CU MULTA STIMA VA MULTUMESC