avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate rekanagy

Activitate rekanagy

Buna ziua,
Pt obiectul de activitate 1624-fabricarea ambalajelor din lemn,mai precis paleti din lemn de ce autorizatii avem nevoie?
Am vrea sa angajam si doua persoane,ce fel de forma de organizare recomandati?
Discuție Casa PFA
Buna ziua
La pfa activitate comert,pe baza carui document se predau banii din casa la sfarsitul zilei?Trebuie tinut registru de casa sau este de ajuns de trecut in registru de incasari si plati?
Buna ziua
Am o problema,am nevoie de o interventie chirurgicala,dar nu sunt asigurata in Romania.Am prezentat cardul vitale din Franta,dar mi s-a spus ca nu este valabil in Romania,am vrut sa platesc ca persoana fizica,dar mi s-a spus ca nu pot sa fiu asigurat in doua tari.Ce imi recomandati?
Buna ziua
Puteti sa-mi spuneti care este durata minima a timpului de munca ce poate fi trecuta in contract individual de munca,ore/zi?
Daca am pe o fundatie venit din vanzare marfuri de 49000 lei si venit din donatii de 32000 lei, trebuie sa platesc impozit pe profit?
In contract individual de munca daca am trecut la perioada de preaviz 20 zile lucratoare in cazul concedierii si 20 zile lucratoare in cazul demisiei, este corect?
Buna ziua,
Vom achizitiona un teren+constructie in valoare de 170000 ron
am primit factura proforma cu aceasta valoare
am platit prin banca 20.000
vom plati in mai multe transe pana la achitarea integrala a facturii.
cum inregistrez in contabilitate?
Răspuns la discuția Prelungire detasare
nu va suparati,dar tot nu inteleg
am prima perioada 15.09-15.12 trebuie sa fac incetarea in 15.12 in revisal
prelungesc pe sase luni 15.12-15.06 si operez in 15.12???/
dar mi-ati scris mai sus ca Detasarea in REVISAL se opereaza inainte de data inceperii detasarii.

si incetarea cand trebuie sa operez in revisal la data de 15.06.2014?sau in 16.06.2014
cu ce data pregatesc actele?dar in revisal cand operez?

daca am considerat 3 luni 15.09-14.12 e ok?prelungire pe 6 luni trebuie sa numar 180 zile?