Domnule daca este din 2006 mai mult ca sigur datoria este prescrisa,.... nu platiti nimic, nu semnati nimic, orice plata poate fi luata ca o recunoastere a datoriei. Nu are rost sa premiati firmele de recuperari,...
Buna ziua, am trimis un mail la CSSSP in care i-am rugat sa imi spuna unde sunt incadrat cu pensia. Am primit un mail inapoi in care mi se spune ca pot sa imi spuna doar daca le trimit/atasez malului o copie scanata a buletinului si monstra de semnatura. Nu vreau sa par paranoic dar am un prieten care a fost victima unei fraude bancare (credit luat in numele lui cu ajutorul unor angajati corupti ai bancii aveau datele buletinului poveste complicata) si are norc ca semnatura nu seamana deloc cu a lui si asa are sanse de scapare,..... Nu ma cred in vre-un film cu James Bond chiar cunosc si nu vreau sa platesc dupa credit pt nu stiu cine,.... de aceea intreb e normal sa mi se ceara copie dupa buletin si mai ales monstra de semnatura?
Doamna vedeti ca este posibil ca datoria sa fie prescrisa de mult timp. Nu are nici un rost sa o platiti degeaba,... firmele de recuperari sunt firme fara scrupule care lasa batrani pe strada,... nu are rost sa ganditi cu ei "sa fiti corecta", nu merita sa aruncati bani la astfel de oameni.
Buna ziua, am o intrebare in legatura cu repartitoarele de caldura. Eu as vrea sa imi montez la mine in apartament pe toate cele patru calorifere, intr-un bloc in care nimeni nu are repartitoare, mai au cativa centrala dar asta banuiesc ca e diferit. Motivele pentru care as vrea sa imi montez sunt urmatoarele: 1) Locuiesc singur intr-un apartament cu doua camere si cu ocaziile in care am musafiri (mai multi) nu prea stau in camera mare, as vrea sa pun usa termopan la ea si sa mentin o temperatura ~5-6 gC. 2) Datorita serviciului meu sunt plecat destul de mult timp de acasa as instala un termostat care sa mentina o temperatura mai scazuta (peste inghet logic) cand sunt plecat si cu o ora doua inainte sa ma intorc sa incalzeasca apartamentul.
Nu am momentan bani de centrala (o sa imi pun peste vre-o 3-4-5 ani dar deocamdata am alte cheltuieli) si de aceea m-am gandit ca o solutie provizorie la cea de sus. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1) Tinand cont ca as fi primul/sigurul in bloc cu repartitoare se poate sa le instalez sau trebuie aprobari de la x% din locatari etc,.... 2)Cine citeste repartitoarele? (Eu, Administratorul, vre-o firma specializata) 3)Daca se poate trebuie cumparate repartitoarele special de la vre-o firma, sau se poate sa le cumpar din magazine gen B*max? Implicit montarea trebuie facuta cu vre-o firma autorizata sau se poate cu instalator de rand? 4)Stiu ca nu e intrebare in domeniu legal dar am aruncat cate un ochi pe aici pe forum si am vazut un topic unde un utilizator intreba cum poate sa renunte. In cazul meu cred ca se merita (fiind plecat mult si tinand cont ca vreau sa tin o camera rece), dar in situatia in care as folosi normal apartamentul (incalzit normal cum e acum dar cu repartitoare) nu sunt rentabile repartitoarele sau de ce ar renunta cineva? Din cunostintele dvs. cum e mai rentabil cu sau fara repartitoare (ma refer in situatia in care incalziti normal nu in situatia mea)?