este necesara prezenta si acordul tututror proprietarilor? in actul de proprietate este specificat decat faptul ca sunt 4 parti egale,nu si pozitionarea fiecaruia pe teren. daca unul dintre proprietari nu vrea sa iasa din indiviziune ce se poate face? multumesc!
suntem 4 proprietari ai unui teren. cum se procedeaza pentru iesirea din indiviziune. terenul are cadastru si stiu ca trebuie facuta dezmembrarea pentru identificarea exacta a bucatii fiecaruia. ce altceva mai trebuie ? multumesc!
Buna ziua! In cazul unui conflict de munca este obligatorie medierea? Angajatorul nu a respectat legislatia in vigoare si nu a actulizat salariul minim pe economie, salariatii fiind nevoiti sa-l actioneze in instanta pentru recuperarea drepturilor salariale.
Buna seara! Multumeasc pentru informatii! Mai am doua nelamuriri:
autorizatia de amplasament este acelasi lucru cu autorizatia de constructie?
impozitul pentru rulote am vazut ca in prezent se situeaza undeva la 55 lei, daca greutatea acesteia depaseste 5 tone; mai sunt si alte taxe?
Buna ziua! Pe un teren intravilan construibil amplasarea unei rulote in scopul utilizarii acesteia ca si locuinta, necesita avize sau autorizatii , gen autorizatie de constructie? Multumesc!
Prin iesirea din indiviziune terenul nu mai este construibil ( front stradal mai mic de 12 m.l.). Din ceilalti trei proprietari doi sunt plecati din tara si pina in prezent nu am reusit sa-i contactez iar cel de al trei-lea este de acord cu realizarea unei constructii.
Buna ziua! Daca un teren intravilan construibil, are patru proprietari si doar unul vrea sa execute o constructie, acesta din urma poate sa obtina Autorizatia de Constructie?
Detin numai intabularea unei garsoniere, (cadastrul parca a intrat in pamant). Pot sa vand acest imobil sau este neceara obtinerea cadastrului?
Multumesc!
Buna ziua! Daca imi amplasez o rulota am nevoie de aprobari? Terenul este intravilan construibil. Multumesc!
Am un autoturism Daewoo Cielo din anul 2004 cu o capacitate de 1498 cc si o putere de 63 kw, norma de poluare EURO 2. Am achizitionat autoturismul in anul 2007 sunt al 2-lea proprietar, primul achizitionand autoturismul in anul 2004,din tara, de la una din reprezentantele Daewoo, deci autoturismul nu este din import si nu are achitata taxa de inmatriculare.
Daca vreau sa vand acest autoturism, cumparatorul va trebui sa achite aceasta taxa de inmatriculare?