avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Activitate moise paula

Activitate moise paula

Sotia mea a nascut in luna martie 2016. Ea nu are venituri. Eu sunt PFA la norma de venit. La completare adeverintei ce trec la VENIT NET REALIZAT? Valoarea normei sau venitul realizat?
Titular PFA merge in Germania pentru prospectare piata timp de 6 zile. Pleaca cu o cunostinta cu autoturismul acesteia, doarme fara documente de cazare si se intoarce cu autocarul unei firme de transport international. Vizeaza ordinul de deplasare la firma la care a mers. Ce cheltuieli poate deduce? Poate deduce diurna, cazare fara documente? Care ar fi cuantumul acestora?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu stima,
Paulica
O PFA neinregistrata ca platitoare de TVA daca presteaza servicii intr-o fabrica montaj probe roboti, trebuie sa se inregistreze in ROI? Va rog un raspuns autorizat si cu trimitere la legislatie.
Astept urgent raspunsul.
Va multumesc
Dar, nu vor veni la mostenire si copii din relatia anterioara a sotului?
Sunt casatorita si sotul meu are copii din alta relatie. Vrem ca impreuna, eu si sotul meu, sa cumparam un apartament. Ce document trebuie sa facem ca acest bun sa apartina numai noua si/sau copiilor rezultati din casatoria noastra pentru totdeauna?
Răspuns la discuția reincadrare dupa concediere
Eu am steptat sa ma cheme la lucru, dar nu s-a intamplat asa, astazi am primit deciazia de incetare cu art. 78.3. Ce mai e de facut?
Răspuns la discuția concediere dupa reincadrare
Curtea s-a pronuntat pe 26 aprilie. Astazi am primit decizia de incetare cu art. 78.3.
Maine am zis eu, ma duc cu o cerere de punere in executare, respectiv reincadrare. Eram conditionata de un termen?
Răspuns la discuția concediere dupa reincadrare
Curtea de apel a respins recursul Societatii. Deci a ramas definitiva sentinta de reincadrare. Eu am asteptat sa ma cheme...
Răspuns la discuția concediere dupa reincadrare
Sa vedeti ce s-a intamplat. Eu ateptam sa ma cheme la lucru si ...am primit decizia de incetare conf 78.3 C.M. Ce e de facut? Eu astazi am luat sentinta de la Curtea de Apel
Pot avea doua contracte individuale de munca cu norma intreaga?