Esenta intrebarii consta in gasirea unei solutii practice de incasare a platii celui care mijloceste.Garantii nu exista,stiu, insa daca ar exista o practica care functioneaza, as fi fost interesata care este aceea.
ar putea fi o solutie, contractul de intermediere cu reprezentare iar in imputernicire sa se stipuleze ca plata sa se faca in contul acestuia, urmand ca acesta sa-si traga comisionul(remuneratia)? Contractul ar urma sa se incheie intre comitent si clientl final,de aceea cred ca totusi se impune un contract de intermediere.
Multumesc mult, informatiile sunt utile si complete. Insa, problema care se pune este ca daca intemediarul nu este informat si aici este vorba de buna credinta a clientului, intermediarul nu are de unde sa stie cand si ce valoare are contractul incheiat, nu? Exceptand domeniul imobilar unde se poate scoate extrasul de informare, in cazul contractelor de alta natura, nu exista nici o garantie sau control concret, nu?
Exista vreo solutie in cazul de mai sus?
Buna ziua, in cadrul unui contract de intermediere, exista posibilitatea de a ma asigura de plata remuneratiei, avand in vedere ca practic nu sunt parte din contractul pe care il intermediez si nu voi cunoaste data si termenii contractului? Va multumesc.
Exista vreo modificare a legilor privind clauzele abuzive in sensul includerii persoanelor juridice in randul consumatorilor? o clauza abuziva este abuziva prin ea insasi in cazul contractelor de adeziune, indiferent de natura consumatorului.
In cazul unui contract de telefonie mobila, s-a trimis de catre noi contractul semnat , in forma scanata.Daca nu mai dorim incheierea contractului, ce putem face? Contractul se considera valabil incheiat? Din civilul pe care il stiu, contractele erau valabil incheiate si la distanta.
deci nu de la comunicarea cererii de reexaminare? ce rol mai are atunci comunicarea, daca nu in sensul dreptului justitiabilului la a cunoaste si ataca/formula cale de atac, sau a se supune unor masuri in cunostinta de cauza?
Cand se considera definitiva o hotarare data pe calea cererii de reexaminare?
cererea de reexaminare s-a solutionat printr-o incheiere data in camera de consiliu, si care a fost comunicata.