avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Mediator Maria Raduc

Activitate Mediator Maria Raduc

Răspuns la discuția contestatie
Buna ziua,
In conditiile in care cei de la politia rutiera nu aduc probe video in fata instantei, aveti toate sansele.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc
Răspuns la discuția noul cpcivila
Buna ziua,
Principala schimbare, din punctul meu de vedere, este obligativitatea informarii cu privire la mediere inainte de a inainta actiunea in instanta.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc
Răspuns la discuția platitor de tva
Buna ziua,
Ati putea sa-mi spuneti temeiul legal in baza caruia activitatea de inchiriere este scutita de plata TVA?
Răspuns la discuția bilant contabil firma suspendata
Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti la ce data a fost suspendata activitatea firmei respective?
Va multumesc,
Mediator Maria S. Raduc
Buna ziua,
Sfatul meu este sa va adresati la Directia Sanitar Veterinara.
Imi pare rau ca nu pot sa va ajut cu mai multe informatii.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc
Buna seara,
In primul rand doresc sa va multumesc tuturor pentru opinii, cu toate ca nimeni nu mi-a raspuns la intrebare.
Intrebare: Din punctul dumneavoastra de vedere, ce probleme ar putea sa apara din lipsa pregatirii juridice a mediatorilor?

Din punctul meu de vedere, una din problemele ce pot aparea este nerespectarea conditiilor de forma si de fond ale acordului de mediere, si automat refuzul notarilor de a autentifica acordul sau al judecatorilor de a-l investi prin hotarare de expedient.
As dori sa aud si alte opinii, alte probleme ce pot aparea.

In speranta ca voi primi un raspuns la intrebare,
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Aprobare de constructie casa
Buna ziua,
Distantele minime fata de vecinatati / drum ce trebuiesc respectate difera de la o localitate la alta si chiar si de la o zona la alta in cadrul aceleiasi localitati. Cel mai bine este sa solicitati un certificat de urbanism de la primarie. Acolo veti gasi toate detaliile care va intereseaza pe dumneavoastra.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc
Buna ziua,
Din punct de vedere juridic, nu se pune problema ca dumneavoastra sa demonstrati ca sunteti nevinovata, ci ei sa demonstreze ca sunteti vinovata.
Pot sa imi explic dorinta dumneavoastra atat de mare de a va demonstra nevinovatia prin simplul fapt ca persoana care va suspecteaza este chiar mama dumneavoastra, si asta va doare in suflet.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc
Buna dimineata,
Din punctul dumneavoastra de vedere, ce probleme ar putea sa apara din lipsa pregatirii juridice a mediatorilor?
As dori sa aud cat mai multe pareri despre acest subiect.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc
Răspuns la discuția Vanzare casa
Buna seara,
Ceea ce puteti face este sa vindeti jumatatea dumneavostra de casa ( cota indiviza de 1/2 ), in conditiile in care clientul accepta aceasta situatie. Practic, el se va putea muta in casa, si ulterior, cand fosta sotie va 'reaparea pe harta' va putea sa negocieze cu dumneaei cumpararea celeilalte cote indivize.
Cu stima,
Mediator Maria S. Raduc