avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate Danutz26

Activitate Danutz26

multumesc frumos
Buna ziua!Acum o saptamana s-a dat sentinta finala in cazul de succesiune in care am castigat un imobil.As dori sa-l vand cat mai repede ptr. ca am un teren si vreau sa fac o casa.care e procedura?va multumesc!
nu am primit nimic de la executor.
Buna seara!dupa 6 luni de la moartea socrului meu firma [editat] cere executarea silita a datoriilor si se admite cererea. asta in 2010.eu nu am inteles pe cine judeca,ptr ca era mort.in iulie acum ar trebui sa se prescrie,nu?ce parere aveti,va multumesc frumos!
am luat un teren in concesiune,dar arhitectul sef al primariei tot se scuza mereu ca nu are timp sa vina sa masoare terenul ca sa mi-l predea.In spatele curtii vecinul s-a dat 2 metrii peste locul meu(cu stiinta arhitectului,binenteles cu un cadou).Unde pot sa-l reclam,in afara de primar???ce sa fac????
cheama politia,dupa amenda nu mai alearga nimeni
Răspuns la discuția TESTAMENT OLOGRAF
pai daca e un testament,(olograf) de ce sa nu fie prioritara succesiunea testamentara?nu se respecta vointa defunctului?
Răspuns la discuția executare silita
alo
Răspuns la discuția executare silita
alta intrebare:socrul meu a murit in decembrie 2009,iar in iulie 2010 s-a deschis dosar de executare silita ptr neplata catre urban.e legal sa-i deschida si sa se admita executarea daca el era mort de 6 luni?
Răspuns la discuția executare silita
in 2010 s-a intentat un proces de executare silita privind datoriile la casa si s-a admis cererea.Dupa aceea s-a deschis procesul de succesiune in 2011.intrebarea mea e daca ajung in luna iulie se prescrie datoriile si se anuleaza executarea?