Eu am primit de la iei o factura pe produsul respectiv si cu pret 0 doar costul transportului
Am vreo sansa daca il dau in judecata?este concludenta factura primita pe mail?
Ca tot romanul de black friday am intrat sa fac niste cumparaturi pe internet prin mai multe cautari am gasit la un magazin de jucarii o jucarie cu pret 0 si in paranteza era trecut un discount de 15% normal stiam ca e o greseala de la iei dar am vrut sa si profit de greseala lor si mi am comandat acea jucarie pe mail am primit confirmarea si in acelasi timp factura produsului cu pret 0 dupa aproximativ 24 de ore primesc un mail de la acel site ca a fost anulata comanda ca nu se poate trimite un produs cu pret 0 si ca a fost o eroare de sistem de la site-ul lor
Intrebarea mea este e normal sa nu trimita daca am primit pe mail confirmarea comenzi si factura ?
Vreau sa precizez ca jucaria respectiva in magazinele de specialitate figureaza la aproximativ 500 de lei deci e un produs destul de bun si scump
Ce ma puteti sfatui?daca ma duc la protectia consumatorului nu rezolv nimic ...se poate face ceva?
1.Dupa ce am infintat un srl-D in ce perioada trebuie sa fac angajarile la cei doi angajati?pt a nu pierde srl-d?
2.Dupa ce am infintat SRL-D trebuie sa depun vreo declaratie la finante?
1.Dupa ce am inregistrat firma la registru comertului ce declarati trebuie sa depun la finante?
2.In lege scrie ca trebuie angajez 2 persoane cu contract de munca
Intreabare este :Daca eu momentan nu vreau sa aplic pt acei bani din fonduri europene vreau doar sa am activitate pe firma si pe viitor sa aplic si pt acest program, mai trebuie sa angajez acele 2 persoane? sau angajarile se fac doar cand vrei sa aplici pt programul cu cei 10.000 de euro?
Buna ziua vreau sa va multumesc pt raspunsuri
AS mai avea o intrebare dar e o intreare informativa ca sunt sigur ca nu puteti spune si dvs cu exactitate
Intreabarea este aproximativ cam cat costa sa inregistrez marca?
Vreau sa precizez ca numele e din 2 cuvinte unu alb negru altu color
Daca puteti sa imi spuneti informativ ca stiu ca ca exact nu se poate
Vreau sa fac o revista locala distribuita gratuit(Publicitate)
Intrebarea este daca numele revistei este "aaaaa" si numele firmei este "bbbbb" trebuie sa inregistrez numele revistei la OSIM?
Sau pot functiona si fara inregistrare (sau prin inregistrare imi asigur numele revistei ca nu il va mai lua altcineva)
buna ziua
Vreau sa va multumesc pt interesul acordat si raspunsul acordat
Am citit OUG nr. 6 din 2011 dar nu am gasit raspunsul la intrebarile :
Stiu ca trebuie sa angajez minim 2 angajati trebuie sa ii angajez cu minimul pe economie sau pot sa ii angajez si la 2 ore ?
Societatea care o infintez poate sa opteze impozit pe venit?
Repet am citit OUG nr. 6 din 2011 dar poate din greseala sau din prea multe cunostinte in domeniul nu am putut gasi raspunsurile la intrebarile de mai sus
Daca puteti sa imi raspundeti dvs la intrebari as aprecia foarte mult
1.Stiu ca trebuie sa angajez minim 2 angajati trebuie sa ii angajez cu minimul pe economie sau pot sa ii angajez si la 2 ore ?
2.Societatea care o infintez pot poate sa opteze pe venit?
3.Pentru acel program ce deruleaza pentru care statul ofera 10.000 de euro nerambursabili trebuie sa vin eu cu 50% din investitie?daca da care ar fi metodele de a putea obtine daca nu am cei 50%?
Pot sa inregistrez o firma pe alt judet ?nu in judetul unde am buletinul?
Si daca se poate actele ridicat/depunere trebuie puse in judetul in care o inregistrez firma?