Nu este normal, dar in practica se intalnesc multe situatii de acest gen
Trebuie achitate datoriile nascute anterior deschiderii procedurii si, concomitent cu acestea, in mod obligatoriu, datoriile curente ale debitoarei.
In caz contrar orice creditor caruia nu i se achita datoriile - mai vechi sau cele curente, poate formula cerere de intrare in faliment.
V-as ruga stimati colegi sa va exprimati o parere, ceva...:)
A existat un singur raspuns, care a......disparut....si chiar mi-ar prinde bine o sugestie.
Va multumesc
Da, legea 221 nu mai poate constitui temei ptr astfel de despagubiri iar in ceea ce priveste scopul pentru care a aparut aceasta lege ma abtin sa-mi exprim opinia ca nu m-as mai opri din " urari de bine".
Ma gandeam insa ca, daca statul, prin hot pronuntate, a constatat totusi caracterul politic al unor condamnari, deci prezenta unui " abuz" sa zic asa, s-ar putea gasi vreun temei legal de ex rasp civila delictuala, care sa permita sa se ceara repararea unui prejudiciu, plecand de la data ramanerii irevocabile a hot judecatoresti, fara a fi incidenta o eventuala prescriptie?
Of, nu stiu daca sunt suficient de explicita.....:)
E angajat al primariei, iar serviciul respectiv face parte din primarie.
Atunci = da, dupa parerea mea, cons juridic poate asigura reprezentarea in fata instantei de judecata.
Avand in vedere ca am avut o perioada in care am fost si eu foarte " ancorata" in aceasta problema a admiterii in magistratura, stiind ce multe sacrificii implica, va doresc BAFTA MULTA si sper sa fiti fericiti si impliniti atunci cand va veti "atinge" visul.
depinde de data scadentei pentru fiecare factura in parte;dupa parerea mea, pentru unele dintre facturi -ex august-octombrie, termenul de prescriptie era implinit la data introducerii actiunii.
Buna ziua.
As dori sa stiu daca, in opinia dvs exista vreo cale legala-temei legal care sa permita celor care au obtinut sentinte judecatoresti irevocabile de constatare caracter politic al condamanrilor, sa solicite eventuale despagubiri morale?
Legea 221 nu mai poate constitui o baza legala asa ca as vrea sa stiu daca eventual in conditiile codului civil s-ar mai putea actiona in vreun fel.
Multumesc.