avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate d_dumitrascu

Activitate d_dumitrascu

din anul 1984 a cumparat casa. Cumparatorul a primist banii.
Răspuns la discuția Greseala pe titlul de proprietate
Multumesc frumos.
Matusa mea vrea sa vanda casa. Ea are o chitanta de mana intre ea si fostul proprietar, care nu stie daca mai traieste intrucat acesta s-a mutat din localitatea unde a locuit, acum ar dorii sa vanda si ea aceasta casa, cum trebuie sa procedeze si ce documente ii trebuiesc. Ea a facut o chitanta de mana acum cu viitorul proprietar in care si-a luat angajamentul ca va definitiva documentele pana la sfarsitul saptamanii acesteia. Va multumesc.
Cu ceva timp in urma m-am hotarat sa vand o suprafata de teren extravilan, zilele trecute a venit cineva si mi-a spus ca vrea sa cumpere acea suprafata de teren, mergand la primaria de unde fac parte am constatat ca tarlaua inscrisa pe titlul de prprietate nu corespunde cu tarlaua pe care am eu suprafata de teren adica pe titlu scrie tarlaua 77 iar in catele primariei scrie tarlaua72. Am discutat cu cei de la registrul agricol si mi-au spus ca se poate prin mediere sa rezolvam acest litigiu pentru ca in urma acordului de mediere instanta va lua act si va scoate o hotarare de expedient prin care se pot modifica aceste greseli. Momentan comisiile de punere in posesie din cadrul primariilor sunt blocate pana la anul. Primariacomunei din care fac parte este de acord sa se prezinte la mediere si isi recunosc acea gresala. Ce sfat imi dati si cum trebuie sa procedez si ce documente imi trebuiesc pentru a ma prezenta la mediere..
Răspuns la discuția Succesiune
Eu am zis ca ne intelegem ca fratii, dar niciunl dintre acestia nu vor sa deschida actiunea legata pentru dezbaterea succesiunii. Din acest nonsiderent am spus daca se poate face aceste lucruri la mediere, cam acesta ar fi conflictul, apoi sa impartim costurile in mod egal. Bunicii au mai avut 2 copii.
Buna ziua, parintii mei au decedat, eu si fratii mei vrem sa dezbatem succesiunea si sa facem iesirea din indiviziune, dupa urma acestora. Noi ne-am inteles aupra bunurilor ramase este vb de o casa de locuit la tara, un apartament in oras, 1 Ha de padure, 4 Ha de teren arabil extravilan. Acum exista o problema parintii nostrii nu au dezbatut mostenirea dupa parintii lor. Ce acte ne trebuie sa incepem toata aceasta actiune? Cum putem face sa putem dezbate cuccesiunea dupa parintii nostrii si iesirea din indiviziune si cat ne-ar costa la notar toata aceasta treaba. Dar cat ne-ar costa la mediator
Discuție Succesiune
Buna ziua, parintii mei au decedat, eu si fratii mei vrem sa dezbatem succesiunea si sa facem iesirea din indiviziune, dupa urma acestora. Noi ne-am inteles aupra bunurilor ramase este vb de o casa de locuit la tara, un apartament in oras, 1 Ha de padure, 4 Ha de teren arabil extravilan. Acum exista o problema parintii nostrii nu au dezbatut mostenirea dupa parintii lor. Ce acte ne trebuie sa incepem toata aceasta actiune? Cum putem face sa putem dezbate cuccesiunea dupa parintii nostrii si iesirea din indiviziune si cat ne-ar costa la notar toata aceasta treaba. Dar cat ne-ar costa la mediator.
Demersurile catre asociatie sunt facute din data de 10.08.2013.......Cine este de vina???????
Am cumparat un apartament in Bucuresti (Colentina) si pentru a incepe sa-mi fac dosarul pentru montajul acestei centrale, ma lovesc de o problema de care nu pot sa trec, aceasta problema fiind, asociatia de proprietari care refuza sa-mi dea o adeverinta prin care sa reiasa ca sunt deacord cu montarea acestei centrale de apartament la mine in casa. Pentru autorizarea acestui proiect imi trebuie ca si document de inceput aceasta adeverinta de la asociatia de proprietari, care aceasta asociatie refuza sa mi-o elibereze. Mentionez ca sunt la zi cu toate datoriile la zi in ceeace priveste intretinerea la acest bloc si faptul ca mai sunt alte cateva persoane care au montate centrale termice de apartament. Vin cu rugamintea respectuasa la voi sa-mi spuneti si mie ,pasii,calea pe care trebuie sa-i urmez pentru ,a-mi putea obtine aceasta adeverinta( acordul asociatiei).
Răspuns la discuția Recuperare taxa de timbru
Dosarul abia a fost depus inca nu s-a dat un termen de catre instanta.