Salut. detin un srl si as dorii sa demarez o afacere in domeniul salubritatii(ca sub domeniu de activitate). doresc si eu sa stiu care sunt pasii si pe la ce usii trebuie sa bat pt obtinerea avizelor necerare. merci anticipat. #-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-oX-(X-(X-(X-(X-(X-(
bun mai am o ultima intrebare si anume banca pt care lucrez nu lucreaza cu firme ci doar cu persoane fizice fara personalitate juridica este LEGAL sa am o firma si sa o tin strict pt vechime si contributii catre stat si daca nu este legal as vrea o idee sau mai bine zis o solutie pentru a fi in legalitate va multumesc anticipat
buna seara. activez in mediul bancar pe un post de consultant financiar, lucrez pe baza de contract de mandat si as dori sa imi fac carte de munca. ne avand unde si cum sa lucrez cu carte de munca sunt interesat sa imi fac o firma de consultanta.
intrebarea mea este care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si astept si alte variante si idei va multumesc
doresc sa il achizitionez eventual si de la vinoteci private ale unor colectionari. in principiu m-ar interesa sa stiu si sa primesc niste sfaturi de la cunoscatori:)
buna ziua as fi interesat sa imi deschid o vinoteca(privata fara vanzare). as dorii sa stiu daca un vin de colectie trebuie sa aibe un certificat de atestare( asa ma gandesc sa nu fie fals sau sa am certitudinea ca este un vin veritabil), de asemenea as fi interesat de niste onoteci/vinoteci serioase poate imi puteti recomanda dar si niste sfaturi in aceasta privinta. ms anticipat
Buna seara, as fi interesat in ce conditii se poate deschide o casa de amanet si schimb valutar si unde as putea gasi metodica necesara( acte, avize, autorizatii, cereri, etc) care ar fi pasii de urmat
Multumesc anticipat!:)
o problema asemanatoare (nstiintare plata 2008-2012) am si eu cu bunica. dar ea inca lucreaza pe pfa. as fi interesat sa stiu daca pensionarii care au PFA mai trebuie sa plateasca cotizatie CAS si sa mai depuna aceste acte (decizii anuale)
buna ziua bunica mea (pensionara ce lucreaza ca asistent medical pe PFI) a primit o instiintare de la CNAS.
.
IN CONFORMITATE CU ART. 215 ALIN(3) DIN LEGEA NR 95/2006 PRIVIND REFORMA IN DOMENIUL SANITAR CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOAREAVETI OBLIGATIA DE A DEPUNE LA CASA DE ASIGURARI SANATATE DECLARATII PRIVIND OBLIGATII DE PLATA CE VA REVIN CATRE FONDUL NATIONAL UNIC PT ASIGURARI SOCIALE DE SANATATE.
TERMENUL -15ZILE INSOTITE DE DECIZIILE 2008-2013.
intrebarea este ce se poate face pt anula restanta (din cate stiu eu pensionarii erau scutiti de aceasta plata)
buna seara am depus actele pentru permis port-arma neletala in data de 18septembrie am aviz apt pe fisa medicala psihologic apt cazierul curat cutie omologata pentru arma si nici pana in ziua de astazi nu mi-au eliberat autorizatia de cumparare arma pt inregistrare. mi se spune ca dosarul e incomplet si ca nu imi pot spune ce lipseste de la dosar si sa vin saptamana viitore si tot asa(acum a ramas sa ma duc saptamana viitoare) #-o#-o#-o#-o#-o unde as putea cere explicatii si ce e de facut sa imi pot lua permisul pot sa refuze un dosar daca eu sunt apt si am si spatiu de depozitare? multumesc anticipat