avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate spaca

Activitate spaca

Buna ziua! Va scriu acest mesaj pentru documentare. Asociația de care aparțin a încheiat un contract de prestări servicii (curățenie pe scări în în împrejurimile blocului) acum ceva ani in urma...5-7 nu știu exact. Între timp președintele asociației a decedat, ocupând funcția alt locatar al blocului dar nu s.a mai reînnoit contractul in urma decesului presedintelui de asociație. Întrebarile sunt:
1. Dacă acest contract mai este valabil.? Nu trebuia încheiat un nou contract cu noul administrator....
2. La încheierea unui nou contract președintele și administratorul asociației trebuie sa convoace comitetul executiv pt aprobarea și discutarea termenilor contractuali?

ynocentta a scris:

Adresati cerere oficiala catre asociatia de proprietari,in care comunicati ca nu intelegeti sa exercitati atributia de cenzor in cadrul asociatiei de proprietari
Deoarece atat cenzorul cat si presedintele de asociatie de proprietari exercita atributii in baza unui contract de mandat,
conform disp Codul Muncii acestia nu pot invoca institutia demisiei care opereaza strict in cazul CIM

Nu am încheiat nici un contract cu administrația....și mai sunt și în comitetul executiv.... și nu cred că pot ocupa in același timp 2 funcții...cea de cenzor și cea în comitetul executiv.

ynocentta a scris:

Adresati cerere oficiala catre asociatia de proprietari,in care comunicati ca nu intelegeti sa exercitati atributia de cenzor in cadrul asociatiei de proprietari
Deoarece atat cenzorul cat si presedintele de asociatie de proprietari exercita atributii in baza unui contract de mandat,
conform disp Codul Muncii acestia nu pot invoca institutia demisiei care opereaza strict in cazul CIM

Cum mă pot demisiona că cenzor la asociația de proprietari unde locuiesc?....dat fiind faptul că eu nu am participat la acea ședință și am fost pus fără știrea mea.
Eu,mama si fratele avem un teren in suprafata de 512mp si dorim sa il închiriem pentru parcare masini..cum putem inchiria acest loc.....pentru a fi in legalitate?
Discuție asigurare casa
Ma numesc Spaca si am si eu o nelamurire legat de asigurarile la casa. Totul incepe astfel:am achizitionat o casa pe 19.02 .2015 prin programul prima casa. La achizitionare se face asigurarea pad si o alta asigurare. Pe data de 12.01.2017 sunt sunat de la banca respectiva ca asigurarea pad a expirat fiind valabila doar 1an. Ajungand la banca constat ca din 19.02.2015 pana 19.02.2016 asigurarea a fost valabila dar din 20.02.2016 pana in prezent asigurarea nu a mai fost reinnoita. Mentionez ca dupa 19.02.2016 nu m-a sunat nimeni pt rennoirea asigurarii .Intrebarile mele sunt:
1. daca sunt tras la raspundere pt acea asigurare daca nu o mai fac.
2. Cum sunt tras la raspundere pt neincheierea unei noi asigurari la apartament. Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Legea 10/2001
Am fost pusi in posesia acestui teren,cu toate actele neceasare..
Răspuns la discuția indemnizatia de chirie in Mapn
va multumesc frumos..
o sa intreb si acolo
pentru casa care a fost pe terenul luat in mod abuziv..si care a fost demolata.daca vreti va pot face o poza la Dispozitia Primarului....si vedeti mai concret
Buna ziua! In urma unei dispozitii de la Primarie,tatal meu i-a fost restituit: citez din dispozitie:
Art 1. Se restituie in antura, pe vechiul amplasament,notificatorului...(.......) suprafata de teren aferenta.
Art 2. Se propune acordarea de despagubiri in conditiile prevederilor speciale privind regimul stabilirii si platii despagubirilor aferente pentru imobilele preluate in mod abuziv notificatorului..(...) pentru constructiile aferente imobilului situat la adresa...(...). Pana aici totul e ok. problema este ca nu am vazut nimic din ce scrie la art. 2.
Intrebarea este: cum putem intra in posesia despagubirilor?
unde trebuie sa ne interesam?
Multumesc Anticipat
Discuție Chirie Mapn
Buna ziua!!! ma numesc Liviu si as dori sa va adresez o intrebare: Daca in urma unei succesiuni am primit cota parte dintr-un apartament si cota parte dintr-un teren, credeti ca se vor considera ca am locuintza si nu voi mai primi chirie de la munca?