avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate tomoiagaioan

Activitate tomoiagaioan

Care sunt succesorii mătușii decedate? Mătușa nu a fost căsătorită (nu are copii) . Un frate din patru este in viață. La succesiune participă și nepoții? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Timbrul de mediu
Multumesc.
Răspuns la discuția Timbrul de mediu
Multumesc.
Cum recupereaz suma platita pe timbrul de mediu, la inmatricularea autoturismului?
Detin un CEC, cu dobanda si castiguri in autoturisme. Doresc sa stiu daca mai pot (si cum) recupera suma depusa si dobanda aferenta. Multumesc!
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pentru informare. O sa incerc, totusi.
Răspuns la discuția Mostenire
Totusi s-a vandut. Fratele meu a incheiat cu mama, un contract de vanzare-cumparare fals, unde a fost validat printr-o sentinta judecatoreasca. Oare instanta a fost oarba sau a sfidat legea? Ce pot face pentru anularea sentintei ?
In data de 32 aug.2013 , fiind la munca ,am fost instiintat verbal de catre "sefa mea"ca incepand cu data de 01 sept.2013 , sunt concediat . Motivul : - ineficienta. Dar dupa 12 -14 ore munca /zi (8 ore in CIM) mai poti fi eficient 100%
Din cate stiu eu ,trebuia sa primesc o decizie sau preaviz ,pentru a putea actiona in instanta . Ce pot face in situatia de fata ?
Răspuns la discuția Program de lucru
Am absolvit lic.in 2012 ,am depus dosarul de somaj ,in sept. 2012 m-am angajat ,iar cei de la somaj au zis ca o sa primesc in continuare indemnizatia (decimata) , doar daca ramin angajat o perioada de un an . Da am si c i m .
Lucrez la un supermarket , desi programul de lucru , in contrtactul de munca , este de 8 ore /zi ,40 ore /saptamina ,prestez 10-14 ore /zi , nefiind platite ore suplimentare sau ore libere .Motivul ; nu s-a ajuns la viteza de scanare impusa .La ce institutie ma pot adresa ? Nu as vrea sa-mi pierd locul de munca , deoarece beneficiez de ajutor de somaj fiind absolvent de liceu .Daca i-mi pierd locul de munca pierd si indemnizatia de somaj .X-( Multumesc anticipat .