Care sunt succesorii mătușii decedate? Mătușa nu a fost căsătorită (nu are copii) . Un frate din patru este in viață. La succesiune participă și nepoții? Mulțumesc.
Totusi s-a vandut. Fratele meu a incheiat cu mama, un contract de vanzare-cumparare fals, unde a fost validat printr-o sentinta judecatoreasca. Oare instanta a fost oarba sau a sfidat legea? Ce pot face pentru anularea sentintei ?
In data de 32 aug.2013 , fiind la munca ,am fost instiintat verbal de catre "sefa mea"ca incepand cu data de 01 sept.2013 , sunt concediat . Motivul : - ineficienta. Dar dupa 12 -14 ore munca /zi (8 ore in CIM) mai poti fi eficient 100%
Din cate stiu eu ,trebuia sa primesc o decizie sau preaviz ,pentru a putea actiona in instanta . Ce pot face in situatia de fata ?
Am absolvit lic.in 2012 ,am depus dosarul de somaj ,in sept. 2012 m-am angajat ,iar cei de la somaj au zis ca o sa primesc in continuare indemnizatia (decimata) , doar daca ramin angajat o perioada de un an . Da am si c i m .
Lucrez la un supermarket , desi programul de lucru , in contrtactul de munca , este de 8 ore /zi ,40 ore /saptamina ,prestez 10-14 ore /zi , nefiind platite ore suplimentare sau ore libere .Motivul ; nu s-a ajuns la viteza de scanare impusa .La ce institutie ma pot adresa ? Nu as vrea sa-mi pierd locul de munca , deoarece beneficiez de ajutor de somaj fiind absolvent de liceu .Daca i-mi pierd locul de munca pierd si indemnizatia de somaj .X-( Multumesc anticipat .