Puteti depune o cerere completatoare pana la data limita de depunere a cererilor de inscriere in tabelul de creante.
Daca acel termen a fost depasit, cererea dumneavoastra completatoare ar trebui sa fie respinsa ca tardiva si sa fie analizata si, eventual inscrisa in tabel creanta din prima cerere.
Legislatia privind achizitiile publice clasifica prin sectiunea 3 din OUG 34/2006 toate contractele atribuite in:
- furnizare;
- servicii;
- lucrari.
Avand in vedere ca dispozitiile legii speciale deroga de la legea generala, ajungem la concluzia ca in situatia in care atribuiti un contract prin proceduri de achizitie publica denumirea aceastuia va trebui sa fie una dintre cele de mai sus.
In cazul dvs. un contract de furnizare.
Societatea isi inceteaza existenta prin radiere. Pentru etapa radierii veti avea nevoie de certificat de atestare fiscala. Organul fiscal nu va va emite acel certificat inainte de a va aplica amenzi si inainte ca societatea sa le achite.
Concluzia fiind, asadar, ca nu veti putea scapa de amenzi decat fara sa radiati societatea.
Desfiintarea unei societati inscrise in registrul comertului in mod voluntar se face in doua etape:
- dizolvare
- lichidare.
Dizolvarea se poate face si la cererea oricare persoane interesate (printre care e si registrul comertului)
Lichidarea o vor face asociatii si, unul dintre documentele solicitate este un certificat fiscal din care sa reiasa ca societatea nu are debite catre fisc.
Nu veti putea lichida, decat daca veti avea acel certificat sau prin procedura insolventei (doar daca va incadrati in situatiile specifice).
In cele mai multe situatii similare, societatile raman in stadiul asta...
Interesanta situatie. Nu credeam ca ar fi prea multe situatii de coproprietate in afara situatiilor bunurilor dobandite in timpul casatoriei sau ca mostenire.
Eu cred ca scopul incheierii actului de partaj cu privire la automobile este eludarea platii taxei de mediu (prima inmatriculare).
Poate ne lamuriti expunand situatia exacta. Am inteles ca sunt 4 situatii, insa expuneti macar una.
Mergeti la mediator si va explica in ce constau avantajele medierii. La sfarsit vi se emite un certificat de informare, pe care il depuneti in instanta.
Atentie, pentru activitatea de informare mediatorul nu poate pretinde onorariu.