avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate GABRIELDUMITRIU

Activitate GABRIELDUMITRIU

Discuție Partaj
Buna seara, eu cu sotul meu am cumparat o masina din banii nostrii dar am pus o pe numele soacrei. In caz de divort ce se intampla?
Buna ziua, eu am un act de mostenire pe apartamentul parintilor pe numele de domnisoara! Dupa casatorie trebuie sa imi schimb actul de mostenitor daca iau numele sotului?
Răspuns la discuția Act de mostenire
In caz de divort sotul face parte la apartament?
Răspuns la discuția Act de mostenire
Sotul mamei are dreptul la apartamentul nostru?
Buna ziua, tatal meu a murit, dupa moartea lui, mama a dezbatut mostenirea, eu sunt singurul copil! Avem act de mostenire amandoua, eu jumatate, iar mama jumatate! Mama s-a recasatorit, iar tatal meu vitreg are o fata! Intrebarea mea este daca fata lui are dreptul la apartamentul nostru sau daca eu ma casatoresc sotul va avea parte! Multumesc!
Răspuns la discuția Masina tamponata
Va multumesc frumos pentru raspuns! O seara placuta!
Răspuns la discuția Masina tamponata
Cum as putea demonstra daca a fost schimbata sau daca este vopsita?
Buna ziua, acum o luna de zile am parcat masina in fata biroului unde muncesc! Un alt autovehicul a venit si mi-a rupt oglinda masinii, l-am vazut, i-am luat nr de inmatriculare, am depus reclamatie la politie si dupa o luna de zile domnul politist ma suna sa imi spuna ca proprietarul masinii e cu el la politie si ca nu recunoaste nimic! Acum joi ne-a dat intalnire la politie sa discutam si sa vada si masinile! El intr-o luna de zile putea sa isi faca oglinda sau poate ca oglinda lui nu a avut nimic! Cum trebuie sa procedez? Nu mi se pare corect o data ce le-am dat nr de inmatriculare ca l-am vazut cand a plecat de la locul faptei sa spuna ca nu recunoaste iar domnii politisti sa nu faca nimic!
Buna ziua, am facut un contract cu cei de la paypoint si am si cartele de reincarcare! Eu am firma de asigurari, cu cod caen 6622 si cod caen 8219 pt xerox in certificatul constatator! Intrebarea mea este daca pot vinde cartele prin paypoint daca nu am si cod caen pt comert in certificatul constatator! In actul constitutiv la activitati secundare am si comer! Trebuie activat?
Buna ziua, vreau s afac un contrat cu cei de la paypoint, mi-au cerut un bilet la ordin pt garantie, dar eu nu am nici un ban in cont! Cand i-am spus agentului mi-a raspuns ca este doar asa de anexa! Va rog sa imi spuneti daca e bine cu biletul la ordin!