Da, urmaresc zilnic portal instante si nu este afisat cum ca s-ar fi trimis instiintare de intampinare, si mai mult decat atat, cele 50 de dosare ae Completului sunt si la al 3 lea termen. Astept in continuare.
Buna dimineata
am un dosar de succesiune care a avut termen pe 6 februarie pe civil administrativ si nu stiu de ce nu s a dispus nici o decizie judecatoreasca pana acum. Cat timp ar trebui sa mai astept pt ca am fost amenintata de parata ca nu se va judeca decat atunci cand va vrea ea. Imi cer scuze daca supar pe cineva, dar lucrurile mai stau si asa. Mi a mai fost anulat o data. Multumesc.
Buna dimineata.
Cat costa un certificat de informare obligatoriu pentru dosarul depus deja in instanta privind litigiul unei succesiuni. Sigur partile nu se inteleg. Multumesc
PS Dati mi si pasii pe care trebuie sa i urmez, daca nu va deranjez prea mult
In data de 4 10.2013, mi s-a comunicat la camera grefierilor decizia anularii cererii de succesiune pe motiv ca nu am semnat, In data de 8.10.2013, am semnat actele si le-am certificat(vina registraturii, nu a mea), in data de 10.10.2013, s-a judecat (nu stiu unde si cand) reexaminarea (in cerere se specifica ca am depus toate actele si mai aveam o parte din taxa judiciara precum si inform. extras carte funciara. Unde este inadmisibilitatea si dreptatea justitiei romane/? Sunt ignoranta, "dar si cainii se satura din firimiturile stapanului". Multumesc
Buna seara,
Daca mi-a fost anulata reexaminarea din vina judecatorului ca nu a vazut ca eu am semnat cererea si toate actele(motiv pentru care mi-a fost anulata succesiunea), cat ma costa o repunere pe rol? Se plateste? Multumesc.
Am depus un dosar de succesiune in mai 2013 si pana acum nu reusesc sa trec de civil administrativ desi mi-am indeplinit toate obligatiile cerute in comunicari, azi mi-au anulat din nou dosarul si nu stiu ce mai pot face. E incredibil, dar adevarat. Dzeu sa ajute justitia romana! Taxa de 15 milioane pot sa mi-o recuperez? Mai pot face o cerere de reexaminare? S-a anulat reexaminarea pe motiv ca e neintemeiata.
Adica eu am depus cererea in ziua in care s-a anulat dosarul fara sa stiu de ce l-a anulat. L-a anulat pentru ca nu am semnat cererea. Este atat de important? N-o puteam semna in fata judecatorului?
Buna ziua,
Am o casa la curte si as vrea s-o dezmembrez in 2 loturi sisa fie ambele intregistrate pe numele meu. Se poate? Multumesc
Buna ziua.Am o hotarare irevocabila de iesire din indiviziune, in care bunica a castigat 400 mp din 600 mp. A decedat si presupun ca i-a lasat testament matusii care mi-a interzis sistematic sa o vad pe bunica. M-a alungat de fiecare data, chiar si de la inmormantare. Mama a fost data afara din acea proprietate acum 46 de ani iar tata a fost bolnav schizofrenic intretinut de bunica(pana in 1998). Matusa mea (singura, fara copii)nu a facut nimic in acea proprietate, doar m-a impiedicat sa-mi vad bunica bolnava si imobilizata timp de 5 ani. Daca s-au stabilit cotele irevocabile acum 8 ani, voi avea castig daca atac testamentul? Sau sa apelez la un executor judecatoresc?