avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate curioasa2013

Activitate curioasa2013

Răspuns la discuția videochat in apartament
pana sa intervina invidia, nu se mai "auzea" nimic, si nu este o "meserie" deloc zgomotoasa...e doar lumea invidioasa:)))
Ce ciudat! Daca chiriasii sau proprietarul vor plati in plus, dispare frica de caini?:)))))))) si m-as mira ca acei caini sa muste, si nu inteleg frica de a iesi din bloc, odata ce acei caini au stapani.. in fine... banuiesc ca se poate face reclamatie privind " agresivitatea" cainilor si dovada acesteia,prin "hartii" de la medicul care a constatat muscatura, desi clar nu exista.Eu nu cred!
din ce stiu eu, cercetarea penala se face numai in cazul in care ea doreste acest lucru, pt ca nu suporta nimeni( statul) cheluielile de judecata asa aiurea...
multumesc frumos
Răspuns la discuția cred tulburare de posesie
eu una zic ca in partea vecinului sa ridicati gardul mai inalt, sa evitati chestiile de acest gen.Bunica a patit la tara un astfel de conflic cu vecinul caruia vezi doamne i se scurgea apa de pe acoperis in curte, desi mintea... a ridicat bunicul un gard inalt cat sa treaca de orice "obstacole" si a trait linistit...
pai intre prieteni, dar as vrea sa stiu unde anume si ce trebuie facut pt declararea acestui venit, pt ca intentionez sa fac si altfel de produse pe care as vrea sa incerc sa le vand si public si n as vrea pt o suma minuscula sa am altfel de probleme , multumesc frumos
Buna ziua, daca vand produse handmade( lucrate manual) nu in cantitati industriale,ci sa zic de gen 300 lei lunar trebuie sa declar cumva,undeva venitul? Asta in cazul in care cineva mi-ar vrea raul, reclamadu-ma? Sau imi pot vinde linistita cerceii si felicitarile?:)) Multumesc pt raspuns
Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament cu 3 camere unde sunt coproprietara cu mama.
Problema noastra este, ca mama ar dori sa imi lase mie apartamentul in intregime, desi eu mai am 3 surori, pe motivul ca eu locuiesc cu ea si o ingrijesc,iar celalalte au fiecare casa ei...
Acum treaba este ca 2 spun ca la o adica ar ceda in favoarea mea, una nu... si mama nu are prea mare incredere nici in celalalte 2...
Am inteles ca sunt foarte costisitoare actele unui contract de vanzare-cumparare,care nu ar putea fi atacat de ele vreodata.Dar situatia noastra financiara nu ne permite acest lucru, eu neavand de lucru si mama o pensie de 700 lei...As vrea sa stiu daca exista vreo alta modalitate de a mi lasa mie apartamentul ,fara a putea fi contestat de surori, dar mai ieftin. Ca am inteles ca dovedind cu un certificat medico-legal, ca mama nu a fost maltratata sau neingrijita si ca este in depline facilitati mentale( daca am scris corect) si cu o declaratie a ei , ca eu de la decesul tatalui meu pana in prezent am avut si am grija de ea,s-ar putea face un alt fel de act.
Este adevarat? Sau ma poate indruma cineva cum, unde si ce trebuie sa fac ,la niste costuri mai mici...actele pentru a deveni proprietara? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Infiintare pfa, acte de studii
multumesc frumos pt raspuns
Buna ziua, as vrea sa ma invatati( daca se poate face ceva) cum anume pot "linistii" vecinii o sambata noapte,ca am un botez ,nu imi permit sa fac la restaurant si as vrea sa fac in curte, dar ma tem de reclamatiile vecinilor. Se poate cere acceptul politiei sau undeva unde sa anunt dinainte evenimentul? Va multumesc frumos.