Buna seara,Am cumpărat in noiembrie 2019 o garsoniera conf 3 si vreau sa o vând acum pentru a cumpăra o alta garsoniera mai mare.
Intrebare--- trebuie sa plătesc impozit daca o vând înainte de un an .
Sau la cumpărarea altei garsoniere imediat după vânzarea celelalte trebuie sa plătesc ceva taxe,impozit???
Mulțumesc.
Mulțumesc frumos, același răspuns am bănuit si eu dar nu am fost sigură .
O sa - i spun doamnei.
O zi liniștită.
Doua persoane locuiesc împreună 38 de ani,dar nu sunt căsătoriți.Nu au copii împreună doar el având un copil din prima căsătorie.
Locuință in care au stat fiind al bărbatului.
El decedează intre timp.
Întrebare ,ea persoană cu care a stat 38 de ani fara a fi căsătoriți are dreptul la moștenire?? Mulțumesc.
Am cumpărat bilet avion in februarie cu plecare in Phoenix Arizona prin Budapesta- Londra- Phoenix.din 3 martie-- 3 mai .Din cauza pandemiei sa anulat zborul din 3 mai,am primit de la agenția din Arad o confirmare cu zbor in 7 iunie sa anulat si acesta Am primit o alta confirmare Ptr zbor in 1 iulie
Azi am primit mail de la agenție ca sa anulat si acest zbor pe ruta Phoenix Londra Budapesta Îmi oferă zbor pe Phoenix- Chicago- Londra Budapesta dar trebuie sa plătesc minim 350 euro.
( precizez ca zborurile cu mai multa escale sunt mai ieftine).
Am sunat la British si mi au spus ca ei nu au scumpit biletul ,si sa vorbesc cu agenția din Arad.
Eu nu am refuzat nicio oferta ( stiu ca daca modifiti data trebuie sa plătești.
Întrebare : Agentia are dreptul sa îmi ceara bani daca nu sunt eu de vina ,in special pe perioada de Coviț.
Când eu am plătit bilet dus întors.
Mulțumesc frumos.
In 2013 am ieșit in pensie anticipata ,560 de lei
cu o penalizare de 27% pentru 3 ani din pensia totală ,punct de pensie 1,023 ,Ani lucrați 30 si 4 luni.
Intrebare--- Am auzit ca la cei ieșiți la pensie anticipata după 2011 , se va
recalcula această pensie.
Ce trebuie sa fac, ?cum procedez pentru a beneficia de acesta recalculare..( daca este adevărat))
Mulțumesc.
Am moștenit 5 ha pământ arabil.care e dat in arenda .Cum se procedează daca vreau sa il vând.
Mulțumesc.
Mulțumesc,impozitul este achitat pe acest an.
Trebuie neapărat același notar???
Daca sa făcut succesiune, dar sa omis un autoturism care nu a funcționat atunci si nici acum, ce trebuie sa fac sa nu mai plătesc impozit pe el.
Daca trebuie o alta succesiune trebuie făcută la același motor.!!??
Mulțumesc.
Mulțumesc,este o " poveste" prea lunga ,că sa o scriu atât că persoana - creditorul ma asigura că nu vrea bani de la mine.
Au trecut 5ani de atunci și nu mi a pus proptire pe nimic.
Dar știți cum e omul.in ziua de azi ,nu poți avea încredere deplină.
Mulțumesc.
După un proces --Penal-care a fost acum 6 ani , între două persoane fizice pentru o anumită sumă de bani , persoana datoare nu are nimic pe numele lui.
Când se prescrie aceasta suma de bani.?? Creditorul poate să facă acte de suspendare sau întrerupere a acestui termen sau să prelungească acest termen fără să anunțe persoana datoare???
Mulțumesc.
M