avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate jackuzzyyy

Activitate jackuzzyyy

Bună ziua,

Locuiesc intr un bloc cu 30 de apartamente,de mai bine de 3 ani nu a mai fost făcută o ședință în cadrul asociației de propietari.Toate deciziile se iau pe un grup de Facebook în urma unor sondaje unde nu participa mai mult de 9-10 persoane.Este legal ținând cont ca nici măcar acolo nu se votează 50%plus unu?

Va multumesc
Buna ziua!
Am si eu o situatie ,va rog daca ma puteti ajuta ..am pamantul dat in arenda si pe 15 noiembrie a expirat termenul in care trebuia sa se faca plata in bani
Mentionez ca contractul a fost facut pe 10 ani ...
Cum imi pot recupera bani ,si sa reziliez contractul cu ei.
Multumesc!
Răspuns la discuția Buletin expirat

latka a scris:

Actul dvs. este valabil, cei care v-au refuzat nu cunosc legea 55/2020 art.4 aliniatul 5 :
www.avocatnet.ro/articol_546...
[ link extern ]

Ok.Va multumesc
Discuție Buletin expirat
Buna seara.pe data de 15 sept mi a expirat buletinul,din anumite motive(tot din cauza pandemiei imi trebuie o hartie care intarzie sa apara)nu imi pot face buletin.Vreau sa stiu daca ma pot vaccina cu buletinul expirat,am fost la un centru si am fost refuzat.am.citit ca in stare de alerta se prelungeste automat.Va multumesc
Discuție Imobil
Buna ziua.Am si eu urmatoarea speta.Tata are achizitionat un apartament inainte de casatorie.Dupa 40 ani de casatorie ,mama a decedat si suntem 2 copii.Doresc sa stiu daca tata ii poate lasa imobilul surorii mele ,sau nepoatei (fiica surori mele), fara ca eu sa fiu anuntata, si daca daca se poate ...cum? Intrucat ultima vreme, tata se intereseaza de succesiune ...mentionand mai in gluma mai in serios ca ii va lasa imobilul nepoatei din partea surori mele.Va multumesc si o zi frumoasa.
Răspuns la discuția Mostenire
Va multumesc si o seara buna
Răspuns la discuția Mostenire
Ma gandesc ca mama cum m a pacalit acum 25 de ani va gasi o modalitate sa ii lase surori mele,un act de donatie sau ceva de genul iar eu nu pot face nimic.Va multumesc si o seara buna
Discuție Mostenire
Buna seara.Parintii mei au divortat de mai bine de 30 de ani,au vandut apartamentul si au cumparat doua apartamente mai mici,unul pe numele mamei si unul pe numele tatalui.Dupa 5 ani tata a decedat iar eu cu mama si sora am facut o intelegere cum ca eu renunt la partea mea din apartamentul tatalui in favoarea surori mele iar sora mea renunta la partea ei din apartamentul mamei in favoarea mea.Am fost la notar ,am renuntat la partea mea din apartamentul tatalui urmand ca si sora sa faca dupa cateva zile acelasi lucru insa acest lucru nu sa mai intamplat deoarece mama nu a mai fost deacord.Pot face ceva sa nu mai fiu din nou pacalita?Va multumesc.
Buna ziua!Banuiesc ca parintii mei i-au lasat apartamentul surorii mele fara ca eu sa stiu ,am incercat sa vad contractul de vanzare cumparare sa obtin din el nr de carte funiciara sau intabularea imobilului sa pot obtine un extras de informare de la OCPI insa tatal meu mi-a spus ca nu are asa ceva pentru ca in 1977 cand a cumparat apartamenul nu exista asa ceva.Este posibil acest lucru?Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns.As mai avea o intrebare daca aceste contracte mai pot fi atacate in instanta daca eu nu am fost instiintata?Va multumesc