Pai nu stiu exact ori la barou ori la instanta care este investita sa soluționeze procesul deoarece
data trecuta m-au trimis de la unii la altii.
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:
Buna seara,
Cum ati solicitat initial ajutor public judiciar pentru avocat din oficiu asa faceti si acum.
potrivit art 2 alin 3 Normele tehnice de completare a registrului agricol pentru perioada 2015-2019 din 29.04.2015, (3)Toate datele din registrul agricol, atât pe suport hârtie, cât şi în format electronic, au caracter de interes public şi trebuie să fie corecte din punctul de vedere al proprietăţii termenilor utilizaţi, sub aspect gramatical, ortografic, ortoepic şi, după caz, sub aspectul punctuaţiei, conform normelor academice în vigoare, potrivit prevederilor Legii nr. 500/2004 privind folosirea limbii române în locuri, relaţii şi instituţii publice. Asta inseamna ca o persoana poate solicita informatii din registrul agricol al altei persoane?
daca s au facut titluri de proprietate false adica s au schimbat amplasamente se poate reclamala dna pe cei din primarie care au gresit inclusiv si pe cel care i s a eliberat titlul fals ?????????????
Hotarare Judecatoreasca din 2017 - a curtii de apel Oradea - depusa la Agentia Fondului de Mediu - am asteptat pana la 30 iunie , termen care este obligatoriu pentru restituirea taxei auto .. si nici macar nu stiu unde imi este dosarul , ma plimba de la economic la general si tot asa .
Ce se paote face? Sa mai deschid un proces?