Bună ziua. Sunt pensionar de drept. Când am depus dosarul de pensionare nu am depus Diploma de licență la facultatea absolvita. Menționez ca facultatea am făcut-o fără scoatere din producție și nu am ocupat un post cf. pregătirii. Dacă de pun acum diploma la casa de pensii pot obține o mărire a pensiei?
Buna ziua. Am dat in judecata Casa de pensii pentru recalcularea pensiei ptr.ore suplimentare , sambete ,duminici,prime. Am castigat , hotararea Curtii de Apel este definitiva. Care este termenul legal de punere in aplicare a acestei hotarari de catre Casa de pensii ?
Buna ziua . Am actionat in instanta Casa de Pensii pentru obtine revizuirea deciziei de pensionare ptr.ore suplimentare , prime, acord globa. Tribunalul Ilfov a acceptat cererea mea si hotarat revizuirea deciziei de pensie retroactiv. Au dispus ca cererea de apel sa fie facuta in termen de 30 zile de la comunicare .Ce inseamna acest lucru. Cine depune aceasta cerere de apel ,eu sau Casa de pensii ? O zi buna si multumesc anticipat.
Buna ziua , am 56 de ani (barbat) , 38 de ani stagiu de cotizare,30 de ani lucrati in grupa2 de munca.Ma pot pensiona anticipat partial si cat as avea penalizare ? Vamultumes
Care sunt toate documentele necesare pentru pensionarea anticipata partiala si care sunt legile si reglementarile actuale in acest sens . Cum se calculeaza valoarea acestei pensii. Ce penalizare se aplica.