avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate sarahlungulescu

Activitate sarahlungulescu

Divort-Certificatul de divort emis de catre notar poate fi valabil fara ca numarul dosarului de divort sa fie mentionat in certificatul de divort ?In asa-zisul certificat de divort ,in duplicatul emis de catre notar nu este specificat "dosar de divort nr."; multumesc anticipat pentru raspuns;
Care este varsta de pensionare a cadrelor didactice din sistemul universitar,respectiv conferentiar universitar doctor;data nasterii 16 mai 1955-femeie;multumesc anticipat;
Răspuns la discuția Partaj intre soti
multumesc
In cate exemplare se emite un act de partaj intre soti?;In incheierea actului de partaj trebuie sa existe pe toate exemplarele semnaturile celor 2 soti?
Discuție Divort la notar
avand in vedere ca divortul s-a efectuat la biroul notarial ,as dori sa-mi explicati urmatorul paragraph din acest certificate de divort:' PREZENTUL CERTIFICAT DE DIVORT PRODUCE EFECTE INTRE PARTI DE AZI___-_,DATA ELIBERARII,SI VA FI TRANSMIS AUTORITATII COMPETENTE PENTRU A SE FACE MENTIUNILE CORESPUNZATOARE PE ACTUL DE STARE CIVILA". Cine ar trebui sa transmita ,notarul sau petentul,si ce intelegeti d-voastra prin "autoritate competenta"?
Discuție Partaj la notar
certificatul de divort emis de biroul notarial este sufficient pentru efectuarea partajului ,sau,este nevoie de o sentinta definitive si irevocabila,avand in vedere ca efectuarea partajului s-ar face la acelasi birou notarial?
avem "x","y' si "z"; "x" si "y" au fost casatoriti si au divortat.In urma divortului au ramas 2 copii majori si un partaj neefectuat. "X" se recasatoreste cu "z" care nu are copii si are in proprietate 1 apartament -proprietate-, si 1 apartament mostenit de la parinti; In cazul ca "x" decedeaza primul ,care vor fi drepturile lui "y"? In caz ca decedeaza primul "z" ,care mai are o sora, in acest caz,care vor fi drepturile lui "x" si care vor fi drepturile surorii lui "z"?
Discuție Partaj - divort
dupa pronuntarea divortului, ce perioada este alocata efectuarii partajului? in caz ca se depaseste perioada alocata, care sunt consecintele?

[va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Cum pot afla daca o persoana este casatorita sau nu;Unde ma pot adresa