Daca vecinul ma ameninta pe facebook si posteaza poze,injurii, ma face criminal cui trebuie sa ma adresez?Am fost la poliție am explicat despre ce se ntâmplă si am primit răspunsul ca,calomnia nu mai este infracțiune.Ce sa fac?
Am atestat de masinist utilje cale terasamente si permis cât b si nu ma pot angaja pe un buldoexcavator ca nu am categoria c si nu pot circula pe un drum public numai cu cat.b si atestat.
Am un teren intravilan care la primarie are suprafata de 1300m .Am fost sa fac cadastru pe acest teren si m-i sa spus ca parcela nu mai este de 1300m ,ca vecina care are parcela de teren langa mine a facut cadastru ,la care firma de cadastru m-ia luat din parcela 300m .Si acum proprietara parcelei a spus ca ce au zis cei de la cadastru e legal.Ce e de facut daca eu la primarie platesc pe 1300m care ai am pe actul de mostenitor
am pensie invaliditate grad 1 an suma de 698 lei . Pe 19 aprilie 2012 am primit certificat cu asistent personal ,am primit pensie de la primarie de ansotitor timp de 4 luni concomitent cu pensia de invaliditate an august am returnat bani primiti prin primarie. Dupa aceste 4 luni ma-m prezentat la centru de handicap din nou si am anuntat ca am returnat banii,si am optat pt pensie de invaliditate grad 1.Mi sa eliberat un alt certificat de handicap grav dar de data aceasta fara asistent personal dar data era tot 19 aprilie 2012.E posibil sa primesc 2 certificate cu aceias data si ancadrare diferita?.aAdica al doilea certificat fiind eliberat an septembrie dar data era 19 aprilie 2012 an loc de 10 septembrie 2012 cand sa eliberat.E normal sa fiu obligat sa fac alt dosar ca sa obtin ancadrarea cu asistent personal daca de la centru handicap sa facut gresala.
am cumparat o masina ,si am platit asigurare pe numele vechiului proprietar.
Vreau sa trec masina pe numele meu,mai trebuie sa platesc si eu asigurare pe numele meu,sau pot circula cu asigurarea vechiului proprietar .
daca patronul ati da minim economie pe contract si verbal ati da mai mult ce se antampla.
daca patronul nu ati plateste orele suplimentare nici sambetele cu toate ca esti obligat sa lucrezi ce se antampla.
daca pe un drum comunal o coloana de 3 masini erau stationate pe partea dreapta iar eu ma-m anscris an depasire si cand am ajuns la jumatatea coloaneidin sens opus a venit o caruta cu viteza care m-a acrosat iar conducatorul atelajului hipo nici macar nu a opritsi am fost dupa el si iam reprosat de ce nu a ancetinit dar acesta era baut .tot acest individ s-a dus la politie dupa care am fost citat si eu .Cand am fost la politie am dat declaratie cum sa antamplat iar politistul mia luat carnetul pe 60 zile si amenda .Deci eu pagubit cu carnetul suspendat cu amenda iar cel care a facut accidentul sa ales cu o amenda pentru ca a consumat alcool.Pot face contestatie si unde