avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate MariaDragoi

Activitate MariaDragoi

Bună ziua. 2 vecini au intrat cu picamerul și au desființat rampa pt persoane cu dizabilități, construită de dezvoltător, fără să aibă acordul asociației de proprietari. Unde pot să fac o reclamație sau ce pot să fac? Mulțumesc.
Bună ziua. Reprezint o asociație de proprietari și vrem să ne montăm un sistem de supraveghere video. Vă rog sa-mi spuneti în ce lege se specifică că trebuie să fie toți locatarii de acord și nu jumătate + unul! Mulțumesc
Mulțumesc pt. răspuns
Bună seara. Am și eu o întrebare: există vreo lege care le interzice locatarilor să oprească centralele pe timpul iernii? Si dacă da, care este aceea? In blocul unde locuiesc sunt câteva apartamente nelocuite dar proprietarii și-au oprit centralele pe timpul iernii. Există riscul să ne umplem de igrasie și mucegai.
Multumesc frumos!
Buna ziua. As vrea sa stiu, pitbullii pot fi tinuti intr-un apartament de bloc? Cand ies la plimbare cu stapanul lor, folosind liftul si scarile blocului sunt fara botnita. Nu sunt caini considerati periculosi?
Discuție impozit
Buna ziua. Am cumparat un apartament intr-un bloc nou. As vrea sa stiu: a cui este obligatia sa plateasca impozitul pe apartament? A vanzatorului sau a cumparatorului? Pentru ca dupa cate stiu, este obligatia vanzatorului.
Discuție poprire cont
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii se pune poprire pe un cont? Ce organe sunt abilitate sa notifice banca pentru a pune poprire pe un cont si daca acest lucru survine in urma unei hotarari judecatoresti?
Răspuns la discuția Pensie minim garantata
Va multumesc pentru informatii, domnule Tudor Valeriu.
Buna ziua. Mama mea are 77 ani si nu are niciun venit (o ajutam noi, copiii). Va intreb: are dreptul sa primeasca acea pensie minim garantata, de 350 lei si in ce conditii? Mentionez ca nu a lucrat niciodata cu carte de munca. Va multumesc.