avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela Elena Hanea

Activitate Gabriela Elena Hanea

In cat timp se pierde calitatea de coasigurat?
Discuție Șomaj
Acte necesare somaj 2018?
Am un contract chirie din 2015, de buna credință, achit chiria și utilitățile luna adică pe luna în curs, în baza unui proces verbal de predare, proprietarul nu îmi asigura toate utilitățile necesare, sunt la zi cu utilitățile și chiria, mai mult ma deranjează, face zgomot, atât el cât și ceilalți chiriași, după ora 22.00.
L-am informat ca vreau liniște și utilitățile sa le am dacă eu le achit lunar, nu înțelege mai grav a mărit chiria și utilitățile și eu am achitat integral mărit, am dovezi în acest sens.
Cum pot sa îl fac sa am minimul de utilități asigurate, nu a făcut nici o investiție în garsoniera închiriată acum 3 ani. Ma minte luna de luna ca va aduce îmbunătățiri,dar nu îmi asigura utilitățile pe care le achit și rămân cu promisiune.
Am contract de închiriere între mine și proprietar, perfect valabil.

Răspuns la discuția revistal
Extrasul de revisal și codul de încărcare al contractului de munca în reges, se găsesc la angajatorul dumneavoastră.
Ce legislație se aplica în domeniu, pentru a amplasa o urnă colectat fonduri pentru copii cu probleme de sănătate?
Cum pot obliga angajatorul sa depuna declaratia 112?
Lucrez intro societate cu CIM de Director din 30.09.2013, am prestat servicii din 01.10.2013-22.10.2013, apoi am 3 zile de concediu medical 23-25.10.2013,s-a intocmit proces verbal de predare primire chei birou si s-a interzis intrarea mea in societate, nemaiputand sa execut CIM, figurand 3 zile in concediu medical, apoi am primit convocare de cercetare disciplinara in data 8 noiembrie 2013,data postei, cu prezentare in 30.10.2013, trimisa de firma in 25.10.2013, din 23 noiembrie nu am mai fost la birou, sub amenintare am semnat procesul verbal de predare primire chei si s-a interzis patrunderea mea in societate.
Am sesisare la ITM Sibiu si la politie.
Pot contesta cercetarea disciplinara, in instanta si rezolvarea situatie juridice a CIM, precum si plata drepturilor salariale si a orelor suplimentare?
se poate incheia un contact intre mai multe firme, cu acelasi obiect si acelasi continut, dar se adauga comision intre aceste firme, este legal?